Все категории
Добавить товар

Сонцезахисний зволожуючий крем з колагеном farmstay collagen water full moist sun...

377 грн
Описание

Сонцезахисний крем Farmstay Collagen Water Full Moist Sun Cream з колагеном впливу ультрафіолету, глибоко зволожує та заспокоює шкіру, зменшує запалення та подразнення, нормалізує обмінні процеси, покращує колір обличчя та усуває почервоніння, звужує пори та регулює діяльність сальних залоз. Крем з легкою текстурою та ароматом свіжості, миттєво вбирається, насичує шкіру цілющою вологою та дарує надійний захист.
✔️Засіб містить сонцезахисний фільтр SPF 50+ PA+++, який блокує вплив сонячних променів UVA та UVB типів. Крем має ніжну текстуру, добре розподіляється та моментально вбирається, не утворюючи блиску.

▪️Колаген - має здатність зміцнювати і підтягувати шкіру, він є відмінним "притягувачем" вологи. Притягуючи та утримуючи вологу, колаген має зволожуючу дію, завдяки чому шкіра пом'якшується, стає більш еластичною, розгладжується.

▪️Аденозин - має потужний антивіковий потенціал: забезпечує ліфтинг-ефект, ініціює синтез колагену, зменшує виразність зморшок, уповільнює процеси в'янення шкіри.

▪️Муцин равлики - містить безліч корисних компонентів: амінокислоти та вітаміни, протеїни пом'якшують шкіру та збагачують її поживними речовинами; алантоїн сприяє зменшенню зморшок; колаген допомагає шкірі зберігати еластичність; природні антибіотики перешкоджають розвитку шкірних інфекцій Сприяє регенерації клітин шкіри, омолодження та зволоження шкіри, розгладжування зморшок. Крім того, муцин ефективний при лікуванні вугрової висипки, бородавок, опікових поверхонь, а також вікових плям.

▪️Масло ши - глибоко зволожує і живить шкіру, прекрасно пом'якшує її, володіє бактерицидними і ранозагоювальними властивостями. Є ефективним омолоджуючим засобом, так як стимулює вироб. Чудово захищає шкіру від впливу ультрафіолету, оберігає від зневоднення, обвітрювання та обмороження.

▪️Екстракт центелли азіатської - має сильну ранозагоювальну, протизапальну, а також тонізуючу дію. Покращує мікроциркуляцію та активізує синтез колагену, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію та зменшує видимість куперозу.

▪️Бджолиний віск - відновлює та оздоровлює шкіру. Він прискорює загоєння пошкоджень, витягує камедони, звільняє пори, нейтралізує шлаки та токсини, відновлює пружність та дерми та стимулює імунітет.
✔️Застосування:

Нанесіть достатньо крему (не менше чайної ложки) на обличчя за 20-30 хвилин до виходу на вулицю. Поступово розподіліть і дайте вбратися.
▪️Зверху можна наносити свій звичний макіяж (тональний крем, BB крем, пудру).

✔️Не забувайте наносити крем на шию, на зону за вухами та на шию ззаду. Ніжна шкіра в основі шиї легко обгорає!

Обновляйте крем в середньому кожні 6 годин і кожні 3 години, якщо ви сильно потієте.

✔️Ретельно наносьте крем на виступаючі частини обличчя, такі як спинка носа, підборіддя, надбрівні дуги. На них крем легко стирається.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Назначение:
Антивозрастное Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?