Все категории
Добавить товар

Крем ліфтинг мульти-ефект laikou

192 грн
Описание

Laikou Moisturizing Multi Effects Hydrating Moisturizing Cream — це вітамінний ліітинг крем для обличчя з мульти-ефектом. Він збагачує епідерміс поживними мікроелементами, добре зволожує, розгладжує мімічні зморшки, підтягує овал обличчям, нормалізує гідробаланс і відновлює здоров'я шкіри.

Основні інгредієнти:

Гліцерин. Гліцерин активно поглинає вологу з навколишнього простору і утримує її в клітинах, що дозволяє нормалізувати гідробаланс шкіри і підтримувати його протягом тривалого часу.
Гіалуронова кислота. Це потужний зволожуючий компонент, який насичує шкіру молекулами води, допомагає усунути сухість і уповільнити прояв вікових процесів.
Бета-глюкан. Цей натуральний полісахарид відображає атаку вільних радикалів кисню, пробуджує імунітет на клітинному рівні, активізує синтез коллагена і гіалуронової кислоти, знімає запалення і заспокоює роздратування.
Амінокислотний комплекс. Крем містить комплекс життєво важливих амінокислот, які відповідають за красу і молодість шкіри. Вони розгладжують епідерміс, поліпшують його структуру, підтягують шкіру, борються зі зморшками, нейтралізують дію УФ-променів і вільних радикалів.
Фільтра слизу равлики. Слиз є потужним антиоксидантом, який зменшує активність вільних радикалів, перешкоджає утворенню хвороботворних проявів на шкірі і бореться з віковими змінами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Классификация:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?