Все категории
Добавить товар

Крем денний біо догляд

125 грн
Описание

Крем денний біо догляд

Вишукана формула крему з ексклюзивними активними компонентами забезпечує шкірі королівський догляд. Віск касії утворює на шкірі захисну повітропроникну плівку, яка допомагає довше зберігати вологу і запобігає зневодненню. Цілющі олії моринги і аргани володіють пом´якшувальною і зволожуючою властивостями, збагачують шкіру вітамінами і поліненасиченими жирними кислотами, уповільнюють передчасне старіння, підвищують гладкість, еластичність шкіри і покращують колір обличчя. Комплекс ефірних олій розмарину, вербени і чебрецю нормалізує роботу сальних залоз, знімає набряклість, подразнення на шкірі і розгладжує дрібні зморшки. Легка текстура крему призначена для шкіри будь-якого віку і типу, дарує індивідуальну турботу і ніжність.

Аргани олія — запобігає сухості шкіри, захищає її від обвітрювання, усуває лущення шкіри і відчуття стягнутості, добре зволожує і насичує шкіру необхідними живильними речовинами. Арганова олія має тонізуючу, регенеруючу і омолоджуючу властивості. Олія освіжає і живить вікову шкіру, підвищує її еластичність і пружність, розгладжує неглибокі зморшки та допомагає запобігти появі рубців.

ОБ`ЄМ:50 ml

Рекомендації:
нанести крем легкими масажними рухами на очищену шкіру обличчя, шиї і декольте та рівномірно розподілити до повного вбирання.
Терміни та умови зберігання:
24 місяці, при температурі від +5°С до +25°С
Попередження:індивідуальна чутливість до компонентів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Жирная
Продавец
katrusyai
katrusyai
Обухов
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?