Все категории
Добавить товар

Крем для області навколо очей з алоє

76 грн
Описание

Зволожуючий гель для делікатної області навколо очей містить екстракт алое, що володіє пом'якшувальною дією. Це органічний продукт, на 92% складаються з екстракту алое, його формула також включає в себе гіалуронову кислоту. Гель допомагає позбутися від почервоніння і потемніння шкіри повік, справляється з темними колами і набряками, надаючи погляду відкритість, а вам - свіжий вигляд💋

Важливі плюси гелю з екстрактом алое Біоаква:
🌸 натуральний склад. Крім екстракту алое і гіалуронової кислоти, гель містить гідрогенізовану касторову олію, що відповідає за захист шкіри від шкідливих зовнішніх факторів, гідро-ліпідний баланс в клітинах епідермісу;
🌸 ультралегка текстура. Це не крем, а гель, він дуже легко розподіляється по шкірі і моментально усмоктується, не залишаючи відчуття липкості.
🌸 тривала дія. Гель подарує вашій шкірі свіжість і зволоженість, які залишаться з нею протягом усього дня.
🌸 Регулярне використання гелю з екстрактом алое і гіалуроновою кислотою допомагає надовго відкласти розвиток вікових змін, а також необхідність більш серйозних салонних процедур.

Застосування❗️
Гель наносять на чисту шкіру без макіяжу, легкими масажними рухами. Він швидко вбирається, насичуючи шкіру вітамінами і мінералами, діє довго, зберігаючи нормальний рівень вологи в клітинах. Завдяки цьому дрібні зморшки стають менш помітними. Екстракт алое має легку відбілюючу дію, тому ефективно справляється з темними колами, а також посиленою пігментацією шкіри століття, яка, як правило, проявляється в зрілому віці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
kateryna1132
kateryna1132
Черкассы
43% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?