Все категории
Добавить товар

Набір проти зморшок

1300 грн
Описание

Набір засобів проти зморшок для пружності шкіри Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Multi Care Kit призначений для боротьби з віковими змінами та уповільнення старіння шкіри. Допомагає максимально швидко та ефективно вирішити поставлені завдання.

Кошти містять у своєму складі комплекс пептидів у високій концентрації, які запускають у шкірі процеси регенерації, допомагають зменшити навіть найглибші зморшки, а також вирішити інші проблеми, пов’язані з віком: зволожують, покращують тон, підтягують рельєф, зміцнюють овал обличчя.

Волюфілін у складі засобів – це унікальний компонент, що працює у глибоких шарах шкіри, який забезпечує ефект ботоксу без ін’єкції. Він являє собою комбінацію гідрогенізованого поліізобутилену, синтетичного масла та екстракту кореня рослини anemarrhenae asphodeloides. Саме екстракт цього кореня ефективно стимулює утворення ліпідів, клітин, з яких переважно складається жирова тканина, завдяки чому в’яла, млява шкіра швидко зміцнюється, створюється ефект ліфтингу, що зберігається надовго.

Регулярне застосування даної лінії нормалізує гідроліпідний баланс, допомагає утримувати вологу в клітинах, усунути лущення, сухість, зневоднення, появу мімічних та вікових зморшок. Вони швидко розгладжуються, шкіра підтягується, стає гладкішою, ніжнішою, зі здоровим кольором обличчя.

У набір входять:

Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Toner 30 мл

Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Emulsion 30 мл

Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Ampoule 30 мл

Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Cream 50 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Продавец
mariy...
MaryFashionLoок
Львов
24% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?