Все категории
Добавить товар

Інтенсивний ліфтинг-крем із волюфіліном та пептидами cu skin clean-up lifirming cream 30 мл

1320 грн -6% 1250 грн
Описание

Новинка від бренду Cu Skin, крем із яскраво-вираженим ліфтинг-ефектом. Крем працює на корекцію вікових змін. Має підтягуючу дію, скорочує кількість і глибину зморшок, стимулює оновлення клітин.

Підвищує пружність та еластичність шкіри, стимулює вироблення колагену та еластину. Має зміцнюючу дію.

Має трохи вловимий, ненав'язливий аромат. Стандартна кремова текстура, яка на шкірі – починає танути. Дуже швидко вбирається.

Основою крему є унікальний комплекс LIFTONIN-XPERT ECO 3%, який через 72 години після нанесення підвищує синтез колагену високої якості I та III типу. Згідно з клінічними дослідженнями лабораторії бренду CU доведено зменшення кількості зморшок на 138% після 84 днів застосування крему. Ніжна текстура засобу з легкістю наноситься та одразу вбирається, не залишає відчуттів липкості та дискомфорту.

Волюфілін – даний компонент, дуже гарний саме у роботі з віковою шкірою, яка вже втрачає пружність. Він підвищує обсяг клітин. Якщо говорить просто, використання волюфіліну на постійній основі призводить до ущільнення жирової тканини. Таким чином, зморшки будуть менш помітними.

Аденозин - ще один прекрасний антивіковий компонент. Він стимулює синтез колагену та еластину.

Сopper Tripeptide-1, Acetyl hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4, Oligopeptide-1) - 4 види антивікових пептидів, які знову таки, працюватимуть із уже наявними віковими змінами.

Олія ши та насіння макадамії додані для зволоження та утримання вологи в шкірі.

Спосіб застосування. Можна застосовувати двічі на день. Поєднуватиметься з будь-яким, вашим доглядом. Наносимо як завершальний етап для шкіри.

для комбінованої шкіри, для сухої та нормальної шкіри

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?