Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Крем fell free з колагеном / крем з колагеном / натуральний крем з колагеном

479 грн
Описание

Нічний та денний крем з колагеном та гіалуроновою кислотою і м’ятою FEEL FREE Deeper Moisturizing Night Cream – має натуральний аромат м’яти. Дуже приємна текстура, легко розподіляється, максимально пом’якшує шкіру та зволожує, м’ята зменшує набряклість, освіжає та охолоджє шкіру. Крем також прекрасно підійде для денного використання, адже чудово впитується та не залипає липкості або жирності.
Активні компоненти:
🌱Рослинний колаген – дозволяє вирівняти мікрорельєф шкіри, усунути в’ялість, підтягнути овал обличчя, зробити зморшки менш помітними. Додатково також допомагає підтримувати кислотно-лужний баланс епідермісу, надає пом’якшувальну дію та допомагає боротися з огрубінням та лущенням шкіри.
🌱Алое вера – має бактерицидні та сонцезахисні властивості, стимулює кровообіг, зволожує шкіру, допомагає їй зберігати вологу, знімає запалення, загоює опіки.
🌱Гіалуронова кислота – глибокл зволожує, утримує вологу.    
🌱Арганова олія – натуральний компонет, живить і зволожує шкіру, має тонізуючу, регенеруючу і омолоджуючу властивість, підвищує еластичність і пружність, розгладжує неглибокі зморшки, запобігає подальшому старінню.  
🌱Масло ши – не забиває пори, активно живить, зволожує, розгладжує зморшки та розтяжки.    
🌱Вітамін Е – володіє регенеруючими і омолоджуючими властивостями, живить і пом’якшує шкіру, знімає запалення.
Додаткові компоненти:
-Гранат – тонізуюча та підвищуюча захист шкіри дія, живить і знімає запалення.
-Земляний мигдаль – має антиоксидантні властивості, запобігає передчасному старінню клітин шкіри, продовжує її молодість завдяки високому вмісту токоферолу – найсильнішого антиоксиданту.Живить шкіру, надає їй еластичність, розгладжує зморшки. Пом’якшує огрубілі ділянки шкіри, заліковує тріщини.
-М’ята – знімає запалення, охолоджує шкіру, має антисептичну дію.  
Крем підходить для сухого, комбінованого, нормального типу шкіри , для шкіри з шелушіннями і додатковою потребою у зволоженні ,для шкіри зі зморшками.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Нормальная Сухая

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?