Все категории
Добавить товар

Колаген rufus 20 мл для здоров'я шкіри та нігтів

830 грн
Описание

Розроблена компанією "Rufus Kozmetik" продукція, використовується для підтримки процесу регенерації та забезпечення здоров'я шкіри та нігтям.

Продукція застосовується для усунення акне та зморшок, надання гладкості шкірі та забезпечення догляду за нігтями та шкірою. Сприяє швидкому та здоровому росту нігтів. Застосовується для поліпшення стану нігтів після оніхолізису та псоріазу, а також лікування врослих нігтів.

Олія чайного дерева має антисептичну, антибактеріальну та протигрибкову дію, яка часто застосовується під час лікування акне та усунення пігментних плям.

Абрикосових кісточок вітамін А, що міститься в олії, забезпечує ефективність проти зморщок і має ефект зволоження. Надалі шкірі натуральний блиск і свіжість. Захищає від передчасного старіння суху шкіру, а також регулює дію на жирну шкіру.

Мигдальна олія забезпечує шкірі потрібне живлення. Усуває шкірний висип, очищає від мертвого шару епідермісу, надає шкірі свіжості та гладкості.

ІНСТРУКЦІЯ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ:

Обличчя та зона декольте: На чисту та вологу шкіру наносити по 1-2 краплі 1-3 рази на день. Рекомендується одночасно проводити процедури пілінгу.

Ногти : Для відновлення й забезпечення здоров'я та нормального росту нігтя, на нігтьове ложе або поверх нігтя, за допомогою піпетки наносяться краплі по 1-3 рази на день. Необхідно злегка помасажувати місце застосування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 20мл
Классификация:
Объем:
20 мл
Назначение:
Продавец
shmoto4nica
shmoto4nica
Киев
57% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?