Все категории
Добавить товар

Універсальний цілющий крем масло dr. botanicals lemon superfood rescue butter

220 грн -14% 190 грн
Описание

Оригінал. Купувала в Британії, без коробки з набору. Об'єм 50 мл
Універсальний крем-масло Lemon Superfood Rescue Butter - це багатофункціональний високоефективний засіб, який можна використовувати в якості зволожуючого крему і лікування. 96% натуральний склад наповнений мінералами, антиоксидантами і вітамінами, які працюють разом, щоб омолодити, оновити і зміцнити тьмяну і суху шкіру. Основні активні інгредієнти в цій рецептурі:
1. Масло лемонграсса - сприяє загоєнню і має протигрибкові властивості, які забезпечують антиоксидантний захист, заспокоюють і відновлюють суху шкіру.
2. Кокосова олія - відома своїм високим вмістом незамінних жирних кислот і вітамінів, славиться своїми зволожуючими властивостями та перевагами, які роблять шкіру здоровою та сяючою.
3. Мигдальне масло - багате на вітаміни А, Е, мононасичені жирні кислоти і мінерали, які проникають у шкіру, глибоко зволожуючи і живлячи.
4. Олія виноградних кісточок - багате лінолевої кислоти (Омега-6), також містить вітамін Е, який допомагає відновити тьмяну і зневоднену шкіру.
5. Олія з плодів обліпихи - відомо своїм лікувальну та омолоджуючу дію на шкіру. Це відмінний натуральний очисник і відлущувальному засіб, який може лікувати опіки, порізи, рани, сонячні опіки, висипання та інші типи пошкоджень шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Жёлтый

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?