Все категории
Добавить товар

Живлюючий крем для обличчя augustinus bader the rich cream

1700 грн
Описание

Оригінал.
Об‘єм 15 мл
Революційний крем для обличчя, натхненний 30-річним досвідом досліджень та інновацій Професора Августина Бадера, який створив культовий продукт. Цей відзначений нагородами крем ідеально підходить для повсякденного використання, легкий, освіжаючий, але глибоко зволожуючий крем і розкішна, «багата» формула, що інтенсивно живить - вони працюють для зміцнення і відновлення пружності вашої шкіри, так само швидко перетворять колір обличчя за допомогою омолоджуючої шкіру технології TFC8. «The Rich Cream» – інтенсивна, розкішна суміш, містить багаті зволожуючі олії авокадо та вечірньої примули, а також антибактеріальний, протизапальний бджолиний віск.

Він містить заспокійливе, багате антиоксидантами алое вера, технологію TFC8, амінокислоти та вітаміни A,B,C та E, які допомагають захистити шкіру від вільних радикалів.

TFC8 - це запатентована Августинусом Бадером технологія, що складається з амінокислот, високоякісних вітамінів і синтезованих версій молекул, які природно містяться в шкірі, для оптимізації природного оновлення шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Проффесиональная
Объем:
15 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?