Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Medi-peel bor-tox peptide wrinkle stick ліфтинг-стік з пептидами і колагеном від зморшок

550 грн -1% 545 грн
Описание

Термін 08.2024
Ліфтинг-стік з пептидами і колагеном від зморшок Medi-Peel Bor-Tox Peptide Wrinkle Stick призначений для інтенсивного антивікового догляду та підвищення пружності шкіри. Засіб розгладжує дрібні зморшки і зменшує видимість глибоких, відновлює еластичність і щільність, підтягує, пом'якшує і живить. Чудово підходить для антивікового догляду за ділянкою навколо очей і губ, у зоні носогубних складок.

Продукт зміцнює колагенові волокна і перешкоджає їхньому руйнуванню, ущільнює і розгладжує шкіру, заспокоює і пом'якшує. Усуває лущення і сухість, надає природне м'яке сяйво, прекрасно вбирається, не залишає липкості та жирності.

Стік, як і всі засоби лінійки Bortox, містить комплекс 6 пептидів (Palmitoyl Tripeptide-5, Tripeptide-1, Argireline, Copper Tripeptide, Palmitoyl Pentapeptide-4, Hexapeptide), які не лише стимулюють регенерацію клітин та підвищують продукцію власного колагену, а й чинять ботулоподібну дію: пептид аргірелін, подібно до міорелаксанта, розслабляє лицьові м'язи, за рахунок чого зменшує мімічні зморшки.

Формула засобу заснована на живильній олії соняшнику і містить гідролізований колаген та еластин - компоненти з більш низькою молекулярною вагою, що дає змогу їм проникати глибше в епідерміс і підвищувати натуральний зволожувальний чинник (NMF), насичуючи клітини вологою: стік зволожує, усуває відчуття стягнутості, згладжує рельєф і пом'якшує.

Додаткові діючі компоненти:

Комплекс олій (соняшник, ши, жожоба, мигдаль, аргана) інтенсивно живить, пом'якшує і розгладжує, уповільнює старіння, насичує вітамінами, зміцнює захисний бар'єр.

Альфа-бісаболол, витягнутий з аптечної ромашки, миттєво заспокоює, усуває почервоніння і подразнення, прискорює загоєння і покращує ефективність інших активів.

Екстракт центелли азіатської позбавляє почервоніння і набряків, зміцнює судини і зменшує видимість судинної зірочки, допомагає в боротьбі з куперозом, заспокоює, підвищує еластичність.

Екстракт квіток ромашки заспокоює, знімає подразнення і свербіж, пом'якшує, прискорює відновлення, тонізує, усуває сухість.

Алантоїн активує процес регенерації, має антиоксидантний ефект, знижує чутливість, сприяє загоєнню.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть стік після очищення, тонізації та використання сироватки на суху шкіру. Повторюйте нанесення за необхідності.

10g

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Коричневый
Размер:
  • 10мл
Объем:
10 мл
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение