Все категории
Добавить товар

Зволожувальний крем з плацентою, ензимами, колагеном і еластином для жирної та...

600 грн
Описание

60мл. - 600грн.
250мл. - 2050грн.

Зволожувальний крем з плацентою, ензимами, колагеном і еластином для жирної та комбінованої шкіри Christina Elastin Collagen With Vitamins A, E & HA Moisture Cream

Фахівці косметологічної лабораторії Christina розробили спеціальний крем для жирної та комбінованої шкіри, який ефективно зволожує тканини, усуваючи жирний блиск, освіжає й очищує верхні шари епідермісу. Ніжна консистенція крему Placental Enzyme Moisture Cream буквально розчиняється на поверхні шкіри, активно зволожує та омолоджує її. Щоденне використання даного засобу дозволяє значно поліпшити стан шкіри, завдяки відлущувальній і захисній дії активних компонентів.

Формула крему Christina Placental Enzyme Moisture Cream містить гіалуронову кислоту, азулен і сквален, котрі не лише зволожують, але й утримують вологу в тканинах. Дермавітамінний комплекс А+Е активізує процеси відновлення клітин, посилює природні захисні механізми. Плацентарні ензими в складі крему сприяють видаленню ороговілого верхнього шару. Бактерицидні та протизапальні властивості екстракту гвоздики й олії календули заспокійливо впливають на шкіру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 60мл
  • 250мл
Объем:
60 мл 250 мл
Тип кожи:
Жирная

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?