Все категории
Добавить товар

Зволожувальний крем для обличчя dr. spiller alpine-aloe cream

1600 грн
Описание

Зволожувальний крем для обличчя заспокоює та відновлює шкіру. Захищає від сухості, лущення та подразнення, прискорює регенерацію пошкоджених тканин. Доповнює природний ліпідний бар'єр, робить шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів. Захищає від вільних радикалів і передчасного старіння, зберігає шкіру здоровою та доглянутою. Підходить для чутливої, сухої та зневодненої шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловікам.

Активні інгредієнти :
- Екстракт альпійського алое зволожує та заспокоює шкіру, прискорює регенерацію тканин після опіків, процедур та інших пошкоджень.
- Олія мигдалю та токоферол живлять епідерміс і покращують його бар'єрні властивості. Роблять шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів.
-Пантенол, бісаболол, екстракти арніки, календули, едельвейса знімають свербіж, почервоніння та подразнення. Заспокоюють і відновлюють шкіру, мають протизапальну дію. Крім того, екстракти едельвейса й арніки — джерела антиоксидантів, захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Объем:
50 мл
Тип кожи:
Сухая Все типы
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?