Все категории
Добавить товар

Revuele hydralift hyaluron нічний крем-флюїд, 50 мл

115 грн -27% 85 грн
Описание

REVUELE HYDRALIFT HYALURON Нічний крем-флюїд, 50 мл

Інтенсивно зволожуючий крем на основі чистої гіалуронової кислоти, спеціально розроблений для інтенсивного живлення та омолодження шкіри.

Поки шкіра під час сну знаходиться в розслабленому стані, засіб сприяє глибокому відновленню водно-електролітного балансу на клітинному рівні та видимому зменшенню зморшок. Гіалуронова кислота стимулює діяльність фібробластів, запобігає втраті життєво необхідної вологи та захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Нанесення крему на поверхню обличчя утворює шар гіалуронової кислоти, який стимулює діяльність фібробластів, перешкоджає втраті життєво необхідної вологи та забезпечує підтяжку поверхневих шарів епідермісу. Крем зволожує всі шари дерми, допомагає усунути почервоніння, подразнення і дискомфорт.

Вже після першого застосування обличчя виглядає свіжим і відпочилим, глибокі зморшки коригуються і розгладжуються, клітини відновлюються, а шкіра повертається пружності і пружності.

Засіб ефективно знімає сліди втоми, накопичені за день, тонізуючи та живлячи шкіру.

Застосування: щовечора наносити легкими масажними рухами на очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи області навколо очей.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Бирюзовый
Размер:
  • 50мл
Назначение:
Продавец
knopochkalav
Ценопад
Киев
83% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?