Все категории
Добавить товар

Відновлюючий ліфтинг-крем mamonde bakuchiol retinol cream, 30 мл

350 грн
Описание

Mamonde Bakuchiol Retinol Cream – це відновлюючий ліфтинг крем із чистим інкапсульованим ретинолом та бакучіолом. Призначений для освітлення та вирівнювання тону шкіри, активно бореться з гіперпігментацією, активізує синтез колагену, розгладжує мікрорельєф та підвищує пружність шкіри.

Крем підходить для всіх типів шкіри навіть для чутливої. Рекомендований при пігментації, акне та перших видимих ​​ознаках старіння.

-Вирівнює тон шкіри
-Глибоко зволожує шкіру
-Звужує пори
-Прискорює загоєння шкіри та перешкоджає появі нових вогнищ акне
-Покращує пружність та еластичність шкіри, розгладжує зморшки
-Стимулює оновлення епідермісу
-Робить пігментацію менш помітною

Інкапсульований ретинол – стимулює синтез колагену та оновлення епідермісу. Розгладжує мімічні зморшки та перешкоджає їх появі надалі. Освітлює та вирівнює тон шкіри, робить пігментацію та постакне менш помітними. Загоює висипання, повертає особі здоровий та доглянутий вигляд.

Бакучіол – рослинний аналог ретинолу, який підходить навіть для чутливої ​​шкіри. Ефективно освітлює застійні плями на шкірі, усуває небажану пігментацію, перешкоджає появі акне.

Вітамін Е є відмінним антиоксидантом, який підтримує тонус шкіри, одночасно захищаючи її антиоксидантними ефектами. Рівень вітаміну Е у шкірі різко падає при подразненні шкіри та внаслідок дії сонця.

30 мл
Термін використання: 06.04.2025

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
Размер:
  • Onesize
  • 30мл
Объем:
30 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?