Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Антивозрастной премиум уход onagrine onaphyline крем для лица крем вокруг глаз франция

1400 грн -29% 1000 грн
Описание

виробництво Франція

Денний крем Onagrine Onaphyline Premium Anti-Aging Day Cream 40 мл + крем навколо очей Onagrine Onaphyline Premium Anti-Aging Eye Contour 15 ml — це дует засобів для догляду за обличчям, які приносять життєву силу рослин проти старіння всім типам шкіри:

- Денний крем Onagrine Onaphyline Premium Anti-Aging Day Cream 40 мл – це денний догляд, призначений для розгладження зморшок, укріплення та зволоження шкіри, натхненний технікою «ліпофілінгу», спрямованої на відновлення об’єму обличчя.
В основі його формули екстракт коміфори індійської з природними властивостями розгладження, квіти водяної лілії із заспокійливою силою, потужні антиоксидантні щити, які захищають молодість шкіри. Олії морінги, примули вечірньої та тигрового горіха забезпечують комфорт, живлення та регенерацію. Нарешті, дует гіалуронової кислоти зволожує та відновлює щільність шкіри.
91% інгредієнтів натурального походження.

- Onagrine Onaphyline Premium Anti-Aging Eye Contour 15 мл - це антивіковий крем для контуру очей, натхненний технікою «ліпофілінгу», спрямований на відновлення об’єму обличчя.
Його формула поєднує в собі екстракт індійської коміфори з природними властивостями розгладження, магнолію, яка зволожує та зменшує запалення шкіри, ксименію, чагарник із тропічних регіонів, який стимулює мікроциркуляцію, знімає набряки, зменшує набряки та зменшує темні кола. Олії морінги, примули вечірньої та тигрового горіха забезпечують комфорт, живлення та регенерацію. Нарешті, дует гіалуронової кислоти зволожує, розгладжує та надає щільності шкірі.
95% інгредієнтів натурального походження.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 15мл
  • 40мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
15 мл 40 мл
Назначение:
Антивозрастное Питание Увлажнение