Все категории
Добавить товар

Капсульний гель-крем із ретинолом medi-peel melanon x drop gel cream, 50 г

715 грн
Описание

Капсульний гель-крем з ретинолом Medi-Peel Melanon X Drop Gel Cream має подвійну дію – відбілює шкіру та розгладжує зморшки. Містить капсули, що освітлюють, діють проти ластовиння і пігментації. Крем зволожує, живить та зміцнює гідроліпідний бар’єр шкіри.
Ретинол – одна з жиророзчинних форм вітаміну А, бореться з першими ознаками старіння: зменшує глибину зморшок, вирівнює тон та мікрорельєф, підтримує молодість шкіри.
Ретинол від Medi-Peel – капсульований, що сприяє його захисту від руйнування та дає запас часу, щоб звільнити ретинолову кислоту.
Кремові капсули з комплексом Melatamine 7™ (вітамін В5, С, Е, ретинілпальмітат, ретиналь, глутатіон, AA-Ferm) живлять та освітлюють шкіру, розгладжують зморшки.
Гель Мultox (аденозин, гіалуронова кислота, кераміди) зменшує вироблення мелатоніну, заповнює вологу, ефективно усуває різні проблеми зі шкірою, бореться зі зморшками.
Спосіб застосування: візьміть капсулу та зволожуючий гель шпателем, нанесіть на руку, змішайте, розподіліть по шкірі і дайте вбратися. Для помітного ефекту рекомендується використовувати крем двічі на день.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл

Похожие товары