Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Heimish, artless glow base, база під макіяж для сяяння з spf 50 pa, 40

595 грн
Описание

База під макіяж із сонцезахисним фільтром - легка розгладжувальна база, яка вирівнює тон шкіри, надає легкого сяйва та свіжого вигляду. Вона містить екстракти ягід шипшини, чебрецю, листя майорану та м´яти перцевої, які живлять і зволожують шкіру. Продукт можна використовувати як самостійно, так і під макіяж. Підходить для всіх типів шкіри.

Активні компоненти:
аденозин - регенерує, має антивіковий ефект,ніацинамід - має антиоксидантну та протизапальну дію, прискорює загоєння дрібних ран,екстракт ягід шипшини - зміцнює колагенові та еластинові волокна, підвищуючи пружність та еластичність шкіри,екстракт чебрецю - має в´яжучу й очищувальну дію, загоює запалення,екстракт м´яти перцевої - заспокоює подразнення.
Дія засобу:

вирівнює тон шкіри,розгладжує,надає сяйво,захищає від сонячного випромінювання,подовжує стійкість макіяжу.Виробник рекомендує засіб для таких типів шкіри та косметичних дефектів:
усі типи шкіри.
Спосіб використання: Нанести невелику кількість засобу на шкіру як останній етап догляду, безпосередньо перед нанесенням макіяжу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл