Все категории
Добавить товар

Восстанавливающий крем с нейропептидами trimay neuropeptide lactobiotic ultra repair cream

420 грн
Описание

Відновлювальний крем з нейропептидами Trimay NeuroPeptide LactoBiotic Ultra Repair Cream працює на зміцнення ліпідної мантії епідермісу, підвищує захисні функції. Сприяє формуванню бар'єрних функцій і утримує оптимальний рівень вологи в клітинах. Активно живить, позбавляє сухості та лущення.

Продукт допомагає підвищити щільність шкіри і зменшує проникність тканин, робить її стійкою до зовнішніх подразників. Уповільнює процеси старіння і попереджає провисання матриксу і втрату пружності, появу брилів. Має виражену заспокійливу дію, стимулює загоєння запалень і лікує вугровий висип.

Основні діючі компоненти:
-Березовий сік (70%) наповнює мінералами, мікроелементами та амінокислотами, необхідними для здоров'я шкіри. Підвищує захисні функції та ущільнює, знижуючи чутливість тканин.
-Запатентований комплекс із 4 пептидів відновлює функціонування клітин, має високу антиоксидантну активність, відповідає за постійну регенерацію та оновлення клітин, чинить глибокий anti-age вплив, скорочує видимість зморщок і перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси оновлення та регенерації, уповільнює старіння клітин.
-Цераміди NP підвищують захисні функції епідермісу, запобігають втраті вологи і допомагають відновити шкіру.
-4 CICA Complex має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість, зменшує набряки, чинить судинозміцнювальну дію і зменшує купероз.
-3 BIOME Complex підтримують нормальну мікрофлору шкіри, а також сприяють освітленню пігментації та вирівнюють тон шкіри. Зволожують, усувають почервоніння, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, м'яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації.
-Anti Sebum P Complex - комплекс рослинних екстрактів, спрямованих на придушення зайвої активності сальних залоз. Регулює себовиділення, нормалізує жирність шкіри, усуває жирний блиск.
-Аденозин стимулює синтез колагену, підвищує пружність і щільність, перешкоджає появі зморшок.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу завершальним етапом догляду.

50мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Белый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?