Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Trimay triple collagen p.squalane anti-aging nourishing cream питательный антивозрастной крем

420 грн
Описание

Поживний антивіковий крем Trimay Triple Collagen P.Squalane Anti-Aging Nourishing Cream активно позбавляє сухості, стягнутості та лущення. Підвищує щільність тканин і знижує їхню проникність, зміцнює тургор і сприяє розгладженню дрібних сухих зморшок.

Активні компоненти засобу запускають процес синтезу власних колагенових і еластинових волокон, зміцнюють тургор і підвищують пружність шкіри. Попереджає провисання матриксу, появу брилів і відновлює цілісність тканин. Інтенсивно зволожує і підтримує оптимальний рівень зволоження, захищає від зневоднення. Має високу антиоксидантну активність і блокує руйнівну дію вільних радикалів.

Основні діючі компоненти:
-3 види колагену покращують загальний стан шкіри: розгладжують і вирівнюють її, роблять пружною та еластичною, сприяють розгладженню дрібних зморшок і заломів. Мають ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримують вологу в глибоких шарах шкіри.
-Сквалан (2%) ефективно захищає поверхню шкіри від зовнішніх подразників і УФ-випромінювання, пом'якшує огрубілий шкірний покрив і запобігає утворенню дрібних зморшок.
-Гідролізований екстенсин багатий на амінокислоти, підтримує необхідний рівень зволоження в клітинах, усуває сухість і запобігає дегідратації.
-Vita Complex 10 має виражену антиоксидантну дію, ефективно захищає шкіру від пошкоджень ультрафіолетовим випромінюванням, ініціює вироблення власного колагену, сприяє підвищенню еластичності, пружності та зволоженості шкіри.
-Комплекс із 3 видів олій пом'якшує та інтенсивно живить, миттєво поглинається, легко розподіляючись по шкірі. Сприяє відновленню шкірних покривів.
-Аденозин покращує мікроциркуляцію в тканинах, зміцнює стінки судин і забезпечує клітини енергією. Покращує стан шкіри в цілому, як на зовнішніх так і на внутрішніх шарах.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу завершальним етапом догляду.

50мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Белый
Размер:
  • 50мл