Все категории
Добавить товар

Q+a ceramide barrier defence face cream бар'єрний крем з керамідами для обличчя, 50 г.

580 грн
Описание

Захисний крем від Q+A відновлює та захищає ліпідний бар'єр шкіри. Заспокоює шкіру та зменшує чутливість після лазера, пілінгу, інших косметологічних процедур та негативного впливу навколишнього середовища. Усуває лущення, сухість, свербіж та почервоніння. Пом'якшує шкірний покрив, уповільнює трансепідермальну втрату вологи.
Формула засобу містить природні кераміди, витягнуті з ананасів, забезпечує ефект миттєвого зволоження та покращує еластичність.
Активні компоненти:
- Екстракт плодів ананаса – сприяє оновленню шкірного покриву, заспокоює запалення, освітлює ластовиння та пігментацію.
- Кераміди – активно відновлюють шкірний покрив після впливу несприятливих факторів зовнішнього середовища, живлять, усувають нерівності та огрубілості.
- Токоферол (вітамін Е) – вітамін молодості з потужними антиоксидантними властивостями. Уповільнює процеси старіння, розгладжує зморшки, підвищує еластичність, зміцнює та підвищує імунітет шкірного покриву.
- Рослинний сквалан – веганська форма сквалену, виготовлена ​​з оливкової олії. Пом'якшує шкіру, зміцнює бар'єрні функції епідермісу, допомагає глибшому проникненню вітамінів та мікроелементів. Підвищує імунітет клітин, не допускає випаровування вологи, утримуючи її у внутрішньоклітинному просторі.
- Олії винограду та жожоба – насичують епідерміс жирними кислотами та покращують текстуру, зменшують втрату вологи, роблячи шкіру пружною та м'якою. Зміцнюють захисний шкірний бар'єр, а також знімають почервоніння, пом'якшують і живлять, прискорюють процеси загоєння та регенерації.

Спосіб застосування: невелику кількість засобу нанести тонким шаром на очищену та тонізовану шкіру обличчя при щоденному ранковому та вечірньому догляді.

Об`єм: 50 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый
Размер:
  • 50мл
  • Другой
Классификация:
Аптечная Гипоаллергенная Дерматокосметика Масс маркет Мидл маркет Натуральная Нишевая Органическая Проффесиональная Элитная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Антицеллюлитные Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?