Все категории
Добавить товар

Крем для обличчя enough ultra x10 collagen pro marine зволожуючий з колагеном 50 мл

224 грн с 13 Май - добавляйте в избранное

280 грн
Описание

Найчастіше такі неприємні прояви, як висипання, зморшки, сухість, лущення та запалення з'являються через брак вологи в шкірі. При нестачі молекул води епідерміс стає менш пружним та міцним, стає в'ялим та чутливим до зовнішніх подразників. У разі виникнення таких симптомів проблему потрібно терміново вирішувати повноцінним доглядом. Насамперед шкірі обличчя необхідно забезпечити інтенсивне зволоження, про що може подбати крем Ultra X10 Collagen Pro Marine. Цей засіб на основі морського колагену вироблено корейським брендом Enough, щоб швидко відновити нормальний рівень вологи в епітелії.

Особливості засобу
Якісне зволоження – запорука здоров'я та краси шкіри. Тому бренд Enough пропонує вирішити проблему нестачі вологи насамперед, скориставшись кремом із колагеном. Цей компонент відомий своїми цілющими властивостями, він:
Відновлює пружність та еластичність шкіри.
Формує на поверхні епідермісу особливу невідчутну плівку, яка утримує вологу та перешкоджає її передчасному випаровуванню.
Зміцнює шкірний каркас.
Підтягує шкіру, роблячи контури обличчя чіткішими.
Прискорює регенераційні процеси, завдяки чому епітелій відновлюється швидше, а дрібні ушкодження у ньому затягуються практично миттєво.
Ефективно вирівнює рельєф.
Особлива вершкова консистенція крему сприяє гарному засвоєнню колагену. Засіб з ніжною текстурою легко та швидко поглинається шкірою. Після застосування продукту на шкірі не відчувається дискомфорту, не утворюється жирних або липких слідів.
Крем підходить для дівчат різного віку, він може стати як терапією проти ознак старіння, що вже з'явилися, так і профілактикою проти неприємних симптомів. Засіб однаково добре засвоюється як жирним, і сухим епідермісом. Продукт буде особливо корисний для зневодненої та зрілої шкіри.

Корисний склад
Хоча основною діючою речовиною крему є морський колаген, він не єдиний наділяє засіб корисними властивостями. За низку додаткових дій відповідають кілька корисних компонентів:
Бджолиний віск усуває лущення, захищає від патогенних мікроорганізмів та розгладжує заломи.
Екстракт ламінарії зміцнює шкіру, запобігаючи її провисанню, пом'якшує, живить, знімає запалення та захищає від зовнішніх негативних впливів.
Пантенол ефективно загоює мікроушкодження, лікує висипання та акне, усуває лущення і позбавляє подразнень.
Олія ши живить, зволожує та пом'якшує шкіру, захищаючи її від ультрафіолетових променів.
Бетаїн робить епідерміс більш гладким, відновлює його пружність і природний колір, позбавляє сверблячки і печіння.
Крем зніме набряки, покращить колір обличчя, наситить шкіру вологою, зробивши її більш пружною та м'якою, вже при першому застосуванні.

Спосіб застосування
Наносите крем м'якими масажними рухами на чисту шкіру. Найкраще використовувати засіб вдень. Продукт також може стати чудовою основою для макіяжу, він захистить шкіру від шкідливого впливу косметики.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Тип кожи:
Все типы

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?