Все категории
Добавить товар

Крем для обличчя проти пігментних плям cosmolive (2509425)

749 грн
Описание

Крем для обличчя проти пігментних плям з олією кокосу та рисових висівок.
Завдяки екстракту кореню солодки, ніацинаміду, олії рисових висівок та вітаміну С, допомагає позбутися пігментних плям. Живить шкіру та надає їй здорового вигляду за допомогою кокосової олії. Оскільки рисові висівки є незамінним джерелом антиоксидантів, ненасичених кислот і вітамінів, вони залишаються важливим елементом у правильному догляді за шкірою. Можливо, цей природний компонент істотно уповільнює процеси старіння, зволожує зовнішній шар епідермісу на клітинному рівні,а також захищає шкіру від зайвого впливу ультрафіолетового випромінювання, а внаслідок і появи пігментних плям. Однієї з функцій рисових висівок є те, що вони служать як протизапальний засіб і допомагають зменшити подразнення, знизити поріг чутливості, і зменшити почервоніння на шкірі.
Олія кокоса має виражені поживні і зволожуючі властивостями, сприяє розгладженню дрібних зморшок, покращує стан епідермісу.

Застосування: нанесіть крем на очищену шкіру обличчя та шиї. Рекомендується використовувати регулярно і тільки на ніч. Протягом дня слід використовувати сонцезахисні крема з високим рівнем SPF.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?