Все категории
Добавить товар

La mer мініатюра зволожуючого крему

344 грн
Описание

Мініатюра La Mer
Оригінал з американського сайту Sephora
Обʼєм 3.5 мл
Дата виробництва 10.22
Батч код SY2 1637

Опис
Зволожувальний крем від американського виробника La Mer ідеально тонізує та відновлює шкіру, дарує їй свіжість й здоровий блиск. Склад продукту настільки унікальний, що підійде для всіх типів шкіри.
Властивості крему La Mer

Як часто ми купуємо будь-який крем і розчаровуємося в ньому? То занадто жирний, то занадто рідкий. Той береться плівкою по обличчю, той залишає жирні сліди на подушці. Засіб для обличчя, про який говоримо ми, не тільки не має таких недоліків, але ще й має низку переваг:
приголомшливо легка структура крему;
відсутність відчуття маски на обличчі;
божевільний по ефективності склад;
моментальне зволоження та свіжість;
безцінні дари у вигляді блиску та сяйва шкіри;
омолоджувальний ефект;
проникнення в кожну клітинку;
повноцінне зміцнення та відновлення.
Миттєве зволоження шкіри від La Mer

Більш того, в складі крему є такі чудові компоненти, як екстракти чаю та лайму, безліч ефірних олій (наприклад, евкаліптова та цитрусова), а також вітаміни С, В12 та Е, які незамінні для максимально глибокого догляду за шкірою обличчя.
З цим кремом ви дізнаєтеся, що таке швидкий ефект ліфтингу. Виробник обіцяє, що досить восьми тижнів регулярного використання, щоб побачити результат. Відгуки споживачів лише підтверджують ці слова. Ваша шкіра стане м'якою, гладенькою та пружною, а ваш настрій — сонячним і позитивним. Всі наші емоції відразу відбиваються на обличчі. Якщо обличчя сяє здоров'ям і красою, то і самопочуття поліпшується.

Як використовувати
Розігрійте невелику кількість крему між пальцями протягом декількох секунд. В процесі крем набуде напівпрозорого відтінку. М'якими рухами нанесіть на очищену шкіру обличчя та шиї вранці та/або ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 3мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?