Все категории
Добавить товар

База під макіяж kiko

899 грн
Описание

Сяюча база під макіяж Sublime light effect з гіалуроновою кислотою - SPF 10

Зволожувальний крем з Ефектом світла з гіалуроновою кислотою є загрузання шкіри вологою і підтримує її протягом довгого часу *, що додає життєву силу та неймовірну яскравість кольору обличчя. Спеціальні активні речовини захищають від шкідливого стресу і надають здоровому вигляду.

Екстракт з насіння ячменю допомагає освітлювати колір обличчя. Формула також містить Actiglow, революційну косметичну технологію, здатну сублімувати красу шкіри і, в той же час, макіяж.
Та матуюча «Hydra Pro Matte» від італійського бренду-виробника «KIKO MILANO» призначений для щоденної турботи про шкіру обличчя. Уже з першого разу почнуть відбуватися зміни в кращу сторону. Основна мета засобу - зволожити і зробити дерму матовою. Крім цього, рідина поліпшить якість макіяжу і істотно продовжить його стійкість.

До складу увійшли спеціальні, біоактивні компоненти (гіалуронова кислота для зволоження, біотехнологічний комплекс для матування, інноваційний комплекс «ActiGlow» для відновлення). Засіб має легку консистенцію, вбирає миттєво, приносить комфорт дермі, регулює діяльність сальних залоз.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • 50мл
Тип кожи:
Все типы
Продавец
lily_melnyk
lily_melnyk
Ивано-Франковск
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?