Все категории
Добавить товар

Зволожуючий сонцезахисний лосьйон skin&lab hybarrier fresh sun lotion - 50 мл

770 грн
Описание

Активні компоненти:
Хімічні фільтри нового покоління (Uvinul T 150, Ecamsule/Mexoryl SX, Parsol SLX, Uvinul A Plus, Tinosorb S) - сучасні фотостабільні фільтри, які забезпечують захист широкого спектра від UVA- та UVB-променів та не потребують оновлення захисного шару до 8 годин в умовах міста.
8HA Complex - комплекс містить 8 видів гіалуронової кислоти різного молекулярного розміру та створює тривимірну мережу для відновлення гідробалансу різних шарів шкіри. Забезпечує зволожуючу дію протягом тривалого часу, пом'якшує, покращує еластичність та пружність епідермісу.
Рослинний комплекс Derma Enhancer System™ – посилює трансепідермальну абсорбцію активних компонентів.
Вітамін E (токоферол) – найсильніший антиоксидант, відомий у всьому світі як «вітамін молодості». Уповільнює процеси старіння, попереджає та розгладжує зморшки, підвищує еластичність та імунний захист шкіри. Дарує природний, здоровий колір обличчя.
Ніацинамід - вітамін B3, виконує протизапальну та заспокійливу функції, усуває постакне та освітлює пігментні плями. Регулює вироблення себуму, зменшує кількість запалень та надмірну сальність шкіри.
Аденозин – бореться із віковими змінами захищає від агресивних впливів, прискорює відновлення у тканинах. Вирівнює текстуру та розгладжує зморшки, забезпечуючи шкірі еластичність, пружність та гладкість.
Спосіб застосування:
Нанести необхідну кількість засобу за 20-30 хвилин до виходу на вулицю, розподілити легкими поплескуваннями по всій поверхні обличчя та відкриті ділянки тіла.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Другой
  • 50мл
Классификация:
Аптечная Гипоаллергенная Дерматокосметика Масс маркет Мидл маркет Натуральная Нишевая Органическая Проффесиональная Элитная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Антицеллюлитные Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?