Все категории
Добавить товар

Нічний крем - емульсія проти зморщок із коллагеном

581 грн -4% 560 грн
Описание

Ліфтинг-емульсія містить компоненти, спрямовані на ущільнення в´ялої шкіри, стимулюють вироблення колагену і еластину, що допоможе розгладити зморшки і нерівності шкіри, а також повернути пружність і еластичність тканин. Засіб інтенсивно бореться з передчасними ознаками старіння, а також з тьмяністю і нерівномірним кольором шкіри, прискорює процеси регенерації, і робить шкіру гладкою, насиченою і пружною. Висококонцентрований вітамін А в формі ретинил пальмітат (1,1%), стимулює синтез білків, а саме - колагену і еластину, завдяки чому шкіра виглядає молодшою, знову стає гладкою, пружною, зволоженою, зменшується глибина зморшок і зміцнює захисний бар´єр шкіри. Більш того, пригнічує активність сальних залоз, що попереджає висипання вугрів, висипу, а також прискорює процес утворення і регенерації клітин, що призводить до пом´якшення, вирівнюванню тону і рельєфу рогового шару. Захищає від негативних факторів навколишнього середовища, бореться з вільними радикалами. Ретинил пальмітат - це більш м´яка і делікатна форма вітаміну А, в порівнянні з ретинолом, тому може застосовуватися для знайомства з вітаміном А і чутливих типів шкіри.
Підходить для вікової і проблемної шкіри. Для більш яскраво вираженого омолоджуючого ефекту складу формули сироватки збагачений колагеном (10,000ppm). Це вид колагену, який має низькомолекулярну формулу, а значить, має кращу проникну здатність, підвищує еластичність і пружність тканин, розгладжує дрібні зморшки і забезпечує легкий ліфтинг. Засіб має легку текстуру есенції, швидко вбирається і повноцінно насичує шкіру поживними, відновлюючими і регенеруючими компонентами.

Спосіб застосування: Необхідну кількість засобу нанести масажними рухами на чисто вимиту шкіру обличчя. Використовувати після нанесення тонера і серума. Після емульсії нанести крем.

* Даний засіб, завдяки своїй здатності регенерувати шкіру, краще використовувати ввечері. Використовуючи даний продукт в денному догляді обов´язково наносити засіб з високим SPF, для захисту від ультрафіолету.

** Щоб уникнути руйнування і окислення необхідно зберігати косметичні засоби з вітаміном А в закритому контейнері в темному місці, в зоні недосяжності прямих сонячних променів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?