Все категории
Добавить товар

Антивіковий лосьйон бустер mary & may collagen booster lotion 120 мл

590 грн
Описание

Антивіковий лосьйон-бустер Mary & May Collagen Booster Lotion глибоко проникає в шкіру і насичує її необхідними речовинами і мінералами. Він допомагає відновити внутрішню структуру шкіру, таким чином позбавляючи її від в’ялості, підтягує і омолоджує, надає відновлюючу та омолоджуючу дію

- Зміцнює захисний бар'єр
- Відновлює пошкоджені клітини
- Розгладжує зморшки, активізує регенерацію клітин
- Зменшує наявні зморшки та усуває появу нових
- Живить та пом’якшує

Лосьйон має легку і м'яку текстуру, швидко вбирається і не залишає липкої плівки. Містить перевірені безпечні інгредієнти (EWG1) без спірних компонентів.

Основні компоненти:

▪️ Колаген служить колаген має дрібніші молекули, тому легко проникає крізь роговий шар і швидко засвоюється клітинами. Колаген служить «будівельний матеріал» шкіри, зміцнює тургор, підвищує пружність і перешкоджає появі в'ялості.
▪️ Ацетил гексапептид-8 унікальний пептид, що складається з трьох амінокислот: глутамінової, метіонінової і аргінінової кислоти. Ацетил гексапептид-8 спеціально створений для боротьби з мімічними зморшками, ефективно скорочує зморшки. Доведено, що цей пептид не тільки ефективно зменшує наявні зморшки, але і перешкоджає виникненню нових зморшок, доведена його значна ефективність проти утворення шкірних складок. Є безпечною альтернативою ботулотоксину для зовнішнього застосування.
▪️ Токоферол – антиоксидант, він захищає клітини шкіри від шкідливого впливу вільних радикалів, появі яких сприяє ультрафіолетове випромінювання та інші негативні фактори навколишнього середовища і допомагає її відновленню. Запобігає передчасній появі ознак старіння, сприяє підвищенню зволоженості і пом’якшує шкіру.
▪️ Алантоїн – стимулює прискорену регенерацію клітин, за рахунок чого сприяє чудовій ексфоліації відмерлого та огрубілого епідермального шару, чудово оновлює шкірні покриви, а також пом'якшує та розгладжує епідерміс, розсмоктує рубці, покращуючи в цілому текстуру та мікрорельєф шкіри.
▪️ Аргінін – впливає на мікроциркуляцію і захисну функцію шкіри. Проникає в глибокі шари шкіри, очищає від продуктів розпаду білків, тим самим покращуючи колір обличчя. Регенерує, відновлює, усуває мікропошкодження, бореться зі зморшками, розгладжуючи шкіру. Усуває пігментацію, швидко загоює опіки
▪️ Ніацинамід – вітамін В3, бореться з темними пігментними плямами, стимулює процеси оновлення, прискорює регенерацію та мікроциркуляцію, зміцнює стінки судин, зменшуючи тим самим їх вираженість, захищає шкіру від агресивного впливу зовнішнього середовища та передчасного старіння.

Підходить для всіх типів шкіри – сухої, нормальної, жирної, комбінованої. Рекомендується для шкіри із першими віковими змінами, нерівним мікрорельєфом, сіткою зморшок, для зневодненої шкіри.

Спосіб застосування: після використання тонера та сироватки нанесіть лосьйон на шкіру обличчя м'якими масажними рухами. Якщо ваша шкіра дуже суха поверх лосьйону, нанесіть крем. Підходить для щоденного використання вранці та ввечері.
----------------------
Оплата на картку Приват банку, оплачується 100% вартість товару.
* Післяплатою не працюємо.
Доставка здійснюється
1. Нова Пошта – на відділення.
2. Нова Пошта – кур'єрська доставка (доставка замовлення кур'єром за вказаною адресою).
3. Укр пошта – на відділення стандарт чи експрес.
Вартість доставки розраховується індивідуально, відповідно до тарифів транспортної компанії та залежить від ваги та обсягу посилки.
Після надсилання ви отримуєте номер декларації.Товар поверненню та обміну не підлягає (відповідно до законодавства України).
Надсилання замовлень відбувається щодня з понеділка по суботу, крім неділі та державних свят.
Обробку замовлень у вихідні та святкові дні можна збільшити, і доставка здійснена в перший робочий день транспортної компанії.
Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 120мл
Классификация:
Гипоаллергенная
Тип кожи:
Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?