Все категории
Добавить товар

💓bioderma sensibio ar bb cream spf30+ крем для шкіри з почервонінням, тонуючий ефект,...

70 грн -36% 45 грн
Описание

💎 Оригінальна мінітюра (пробник) 5ml. Виробництво Франція.
45грн. за одиницю

👨‍💻Свіжі терміни! Придатний до 08.2025р.

👨‍⚕️ Показання для застосування: для чутливої шкіри, яка має почервоніння - тимчасові (емоційні, алергічні, від впливу зовнішніх факторів) або постійні (судинна сіточка - купероз, телеангіоектазії).

💗 Біодерма Сенсібіо ББ крем з сонцезахисним фактором СПФ30+ для шкіри схильної до почервонінь, розацеа
🥰Вік: 18+
❤️Призначення: від почервонінь, захист від сонця, зміцнення, розацеа
⌚Час застосування: універсальний
👩‍⚕️Класифікація: аптечна, дерматокосметика
✅Тип шкіри: чутлива

💟 Спосіб застосування: нанесіть крем на суху очищену шкіру обличчя масажними рухами, до повного вбирання.

Відомо, що чутлива шкіра потребує особливого догляду, оскільки вона схильна до почервоніння. Але кожна жінка мріє якомога довше зберегти красу та молодість шкіри. Щоденні стреси, недосипання, неправильне харчування та екологія впливають на загальний вигляд шкіри. Тому, помічаючи зміни шкіри у вигляді почервоніння, лущення, надмірної сухості, важливо вчасно вибрати ефективний крем. Адже здатність клітин до самооновлення та самовідтворення з віком помітно знижується. Крем для шкіри з почервоніннями Bioderma Sensibio відмінно зволожує й заспокоює чутливу шкіру, вирівнює колір обличчя та захищає від сонця.

Засіб чудово підходить для чутливої шкіри, схильної до почервоніння, тимчасовим або постійним, у тому числі розацеа. Зменшує почервоніння й перешкоджає проникненню факторів, що впливають на розширення й послаблення капілярів, регенерує шкіру, зміцнює зволожувальний бар'єр, заспокоює та захищає від ультрафіолетових променів. Вхідні до складу інгредієнти, інноваційні патенти Rosactiv й природний комплекс DAF заспокоюють та перешкоджають почервонінню шкіри. Подаруйте собі розкіш мати гладеньку, молоду та сяючу шкіру!

Склад: dimethicone, Sorbitol, Caprylic triglyceride, Butyl methoxydibenzoylmethane, Cyclohexasiloxane, Canola oil, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Laminaria ochroleuca extract, Camellia senensis leaf extract Glycyrrhetinic acid, Glycine soja germ extract, Ginkgo biloba leaf extract, Allantoin, Propylene glycol, Iron oxides, Dimethicone crosspolymer, Silica, Disteardimonium hectorite, Dimethicone vinyl dimethicone crosspolmer, 1,2 Hexanediol, Caprylyl glycol, Trimethoxycaprylylsilane, Hydrogenated lecithin, Propylene carbonate, Iron oxides pvp, Sodium phytate, Sodium citrate, Tocopherol, Sodium chloride, Pentylene glycol, Iron oxides, Xanthan gum, Sodium hydroxide, Lecithin, Citric acid, Fragrance.

💓Bioderma Sensibio AR BB Cream SPF30+ крем для шкіри з почервонінням, тонуючий ефект, захист від сонця

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 5мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?