Все категории
Добавить товар

Drunk elephant protini polypeptide cream – крем для обличчя на основі пептидів

320 грн -44% 180 грн
Описание

✅лише оригінал, новий, без упаковки- з набору
🌸обʼєм 5 мл
✔️термін придатності 02/2025 р.

💦Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream – крем для обличчя на основі пептидів повертає шкірі пружність та еластичність, зволожує шкіру, усуває її недоліки та розгладжує зморшки. Вже на початкових етапах використання цього крему, його формула має помітну омолоджуючу дію - скорочуються тонкі лінії, пігментні плями, усувається мертвий епітелій. При регулярному щоденному використанні крему шкіра отримує повне харчування, яке можна порівняти з протеїновим коктейлем.
🔥Активні компоненти:
Комплекс з 9-ти пептидів (факторів росту) - амінокислот, що постачають харчування шкірі у вигляді білків, завдяки чому відбувається самооновлення шкіри.
Екстракт стовбурових клітин модрини - відмінне джерело антиоксидантів та поживних речовин для харчування шкіри. Цей інгредієнт зволожує, пом'якшує та заспокоює шкіру. Шкіра набуває здорового та молодого вигляду.
Екстракт ферменту фолієвої кислоти із сої - це вітамін B, що виконує важливу роль у підтримці шкіри молодої та еластичної, особливо після активної дії сонця.
Ацетилглутамін – амінокислота, ідентична шкірі, має відновлювальний ефект після пошкоджень шкіри. Чинить інгібуючу дію на виробництво меланіну.
Вся продукція косметичного бренду Drunk Elephant заснована на натуральних інгредієнтах та не містить шкідливих хімічних речовин

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 5мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?