Все категории
Добавить товар

Medik8 physical sunscreen spf 50 фізичний сонцезахисний крем

1850 грн
Описание

Medik8 Physical Sunscreen SPF 50 Фізичний сонцезахисний крем

Must-have продукт, з яким ваша шкіра буде захищена навіть від інтенсивної УФ-дії. Фізичний санскрін актуальний у догляді за шкірою будь-якого типу, навіть роздратованою та чутливою.

Переваги фізичних санскринів у тому, що про фізичні УФ-фільтри є безпечними і не викликають подразнень та алергічних реакцій. Найдрібніші мінерали оксиду цинку, які входять до Medik8 SPF50 Physical Sunscreen забезпечують максимально високий захист від УФ-променів А та В-типу.

Крім сонцезахисних фільтрів до складу Medik8 Physical Sunscreen SPF 50 входять зволожуючі компоненти, такі як гіалуронова кислота, сквалан, який допомагає знижувати втрату вологи, підтримуючи ліпідний бар'єр шкіри. Також у складі комплекс протизапальних, заспокійливих, антиоксидантних інгредієнтів Рost Тreatment, до якого входить бісаболол, алантоїн, екстракти зеленого чаю та кісточок винограду.

Санскрин Medik8 SPF 50 має водостійкий ефект – ви можете активно займатися спортом на відкритому повітрі, а ваша шкіра буде надійно захищена протягом 80 хвилин.

Крем Physical SPF 50 Sunscreen одночасно захищає від пошкоджень, фотостаріння, спровокованого ультрафіолетом та іншими зовнішніми факторами, допомагає відновлювати баланс вологи, повертає сяйво, заспокоює подразнення. З цим кремом навіть у розпал літа ви зможете забезпечити своїй шкірі комфорт, захист та здоровий вигляд!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 60мл
Классификация:
Продавец
riiina
riiina
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?