Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Відновлюючий крем для обличчя з прополісом та пробіотиками by wishtrend propolis...

890 грн
Описание

Зволожуючий крем з прополісом та пробіотиками By Wishtrend Propolis Energy Balansing Cream

Зволожуючий крем з прополісом і пробіотиками By Wishtrend Propolis Energy Balansing Cream бережно заспокоює подразнення та почервоніння, перешкоджає появі запалень і робить шкіру ніжною та бархатистою. Зміцнює захисний бар’єр, робить шкіру менш чутливою до дії довкілля.

Крем насичує шкіру вологою та цілим комплексом вітамінів, прискорює процеси загоєння та надає антибактеріальний ефект. Підвищує місцевий імунітет, покращує бар’єрні функції шкіри, перешкоджає появі зневодненості та сухості. Регулює водно-ліпідний баланс, покращує колір обличчя.Крем має легку текстуру, приємно освіжає шкіру і не залишає липкості.

Основні компоненти:

Лізат лактобактерій має протизапальну дію, відновлює пошкоджені функції епідермісу. Полегшує симптоми запальних захворювань шкіри, зменшує її чутливість, а також підтримує її еластичність, гладкість і пружність. Надають виражений омолоджуючий і ліфтинг-ефект: підвищують здатність шкіри до регенерації і відновленню.
Лізат біфідобактерій відновлює мікрофлору епідермісу, покращує регенерацію та оновлення клітин, підвищує захисні властивості шкіри, утворює бар’єр, що перешкоджає впливу агресивних факторів навколишнього середовища. Зупиняє передчасне старіння шкіри, посилює мікроциркуляцію та сприяє синтезу колагену.
Лізат лактококков прискорює поділ клітин, зміцнює волокна епідермісу, покращує текстуру шкіри. Покращує бар’єрні функції, підвищує імунітет, робить шкіру менш реактивною.
Прополіс має потужні антибактеріальні властивості, які допомагають запобігти появі запалень. Відновлює гідроліпідний баланс шкіри, зміцнює захисний бар’єр і захищає її від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Усуває лущення та сухість шкіри, живить та пом’якшує.
Сквалан заспокоює пошкоджену та роздратовану шкіру, виявляє антиоксидантні властивості, зволожує та захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Обʼєм 50 мл

🏷️ 890 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Золотистый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Мидл маркет Проффесиональная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Питание Тонизирующее Увлажнение