Все категории
Добавить товар

Paula's choice - набір засобів проти зморшок для проблемної шкіри - trial kits...

1550 грн
Описание

Paula's Choice - Набір засобів проти зморшок для проблемної шкіри - Trial Kits Anti-Aging Essentials Combination to Oily Skin

💫 набір мініверсій відомих засобів для боротьби зі зморшками для жирної та комбінованої шкіри. До набору входять:

Resist - Perfectly Balanced Foaming Cleanser - м'який гель для вмивання, який очищає шкіру від макіяжу та доглядових засобів, не порушуючи захисний бар'єр шкіри. Склад продукту збагачений церамідами й фосфоліпідами, які зміцнюють бар'єр шкіри, захищаючи її від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Об'єм - 30ml.

Resist - Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF50 - зволожувальний засіб із легкою водянистою консистенцією, що забезпечує ефективний захист від UVA/UVB випромінювання. Залишає сатиновий фініш, робить шкіру гладкою та зволоженою. Крем містить природні джерела вітаміну С, такі як екстракт граната, бузини та плодів годжі. Об'єм - 15ml.

Resist - Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA - нормалізує роботу сальних залоз і звужує їх. Засіб містить саліцилову кислоту (2%) - бета-гідроксикислоту, яка розчиняється в жирах. Завдяки цій властивості вона може проникати в ліпідний шар шкіри та очищати закупорені сальні залози. Об'єм - 30ml.

Resist - Anti-Aging Clear Skin Hydrator - легкий зволожувальний нічний крем для жирної та комбінованої шкіри. Засіб має гелеву консистенцію і, крім зволоження, має ще й себорегулюючу дію. Містить вітамін С, який ущільнює кровоносні судини, є сильним антиоксидантом і освітлює пігментацію, а також ніацинамід, який регулює роботу сальних залоз. Об'єм - 10ml.

Виробник рекомендує набір для таких типів шкіри та косметичних дефектів:

комбінована шкіра,

жирна шкіра.

Наш косметолог також рекомендує набір для:

проблемної шкіри.

Спосіб використання:

Resist - Perfectly Balanced Foaming Cleanser - Нанести гель на вологі долоні, зробивши один або два натискання дозатора, й злегка помасажувати шкіру обличчя, потім змити теплою водою і перейти до наступних етапів догляду. Використовувати вранці та ввечері.

Resist - Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF50 - Використовувати продукт як останній етап догляду за шкірою обличчя та тіла. Наносити принаймні за 15 хвилин до виходу на сонце. Під час активного впливу УФ-випромінювання на шкіру рекомендуємо наносити засіб кілька разів. Заявлений захист від UVA/UVB променів досягається за умови нанесення продукту в кількості 2мг/1см2 шкіри.

Resist - Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA - Використовувати 1-2 рази на день після ретельного очищення шкіри. Злегка змочити ватний диск засобом і розподілити по всьому обличчя. Використовувати перед кремами, не змивати. Користуватися сонцезахисними засобами протягом дня.
Саліцилова кислота може викликати подразнення та почервоніння епідермісу, тому спочатку рекомендуємо використовувати цей продукт 1-2 рази на тиждень, коригуючи частоту відповідно до типу шкіри та її реакції.

Resist - Anti-Aging Clear Skin Hydrator - Після ретельного очищення та тонізації шкіри рівномірно розподілити крем по шкірі обличчя, шиї та декольте та помасажувати. Використовувати засіб під час вечірнього догляду. Користуючись кремом, потрібно захищати шкіру від сонця протягом дня засобами з SPF50.

Засоби нові, не відкривались
Оригінал
Зроблено в США

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой
Тип кожи:
Комбинированная Нормальная

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?