Все категории
Добавить товар

Зволожуючий крем для сухої та нормальної шкіри з центелою skin1004 madagascar centella...

325 грн
Описание

Зволожуючий крем Madagascar Centella Cream від виробника SKIN1004 для сухої нормальної шкіри з віковими змінами, а також проблемної шкіри ідеально підходить як щоденний засіб для зволоження, живлення та відновлення шкіри обличчя. Крем заснований на екстракті центелли, яка є омолоджуючим та протизапальним компонентом. Вона допомагає усунути подразнення, свербіння та запалення, бореться з вільними радикалами і запобігає пігментації шкіри, появі комедонів та лущення.Ніамінацид, вітамін В3, зберігає цілісність гідроліпідного балансу, а олії ши надає обличчю здорового вигляду, робить шкіру гладкою, шовковистою та чистою.

Дія:

зволожує та живить шкіру;
нормалізує гідроліпідний баланс;
розгладжує дрібні зморшки;
знімає свербіж, роздратування та запалення;
освітлює пігментні плями;
бореться із гіперпігментацією;
вирівнює мікрорельєф;
збагачує клітини вітаміну та мініралами;
утримує вологу;
усуває тьмяність.

Центелла містить у собі потужні антиоксидантні властивості, які уповільнюють процеси старіння, борються з вільними радикалами і збагачують клітини киснем. Також центелла має прекрасні антисептичні властивості, вони допомагають справлятися із запаленнями, роздратуваннями та висипаннями.

витамин B3Ніамінацид – вітамін В3, він стимулює кровообіг, має протизапальну дію та відновлює бар’єрну функцію дерми. Уповільнює процеси старіння та розгладжує дрібні зморшки, освітлює тон шкіри та вирівнює мікрорельєф.


Масло Ши – зволожуючий компонент, який надає шкірі здорового вигляду, природного блиску і шовковистості. Прибирає почервоніння та лущення шкіри, загоює рубці та шрами.

Додаткові компоненти:
Кераміди – відновлюють захисний бар’єр, усувають сухість та зневодненість, зміцнюють тургор, підвищують еластичність.
Мадекасосид, мадекасова кислота, азіатикозид, азіатикова кислота – унікальні речовини, що видобуваються виключно з центели азіатської. Захищають шкіру від впливу зовнішніх негативних факторів, мають потужні протизапальні властивості, глибоко зволожують шкіру, стимулюють вироблення колагену, скорочують зморшки за рахунок глибокої регенерації тканин, заспокоюють подразнення.
Сквалан вбудовується в ліпідний шар шкіри, зміцнює його, перешкоджає випаровуванню вологи, надаючи відмінну зволожуючу дію. Робить шкіру еластичною та прискорює її регенерацію, розгладжує зморшки та стимулює антиоксидантні процеси. Підвищує місцевий імунітет клітин, допомагає впоратися із запаленнями, знімає почервоніння та позбавляє лущення. Відіграє роль провідника для інших поживних речовин та сприяє їх глибшому проникненню та кращому засвоєнню.
Масло макадамії пом’якшує і інтенсивно живить, миттєво вбирається, легко розподіляючись по шкірі. Сприяє відновленню шкірних покривів, є антиоксидантом. Незамінно для сухої, зневодненої та зрілої шкіри. Лікує роздратування, знімає запалення.

В результаті застосування крему ми отримаємо:

зволожену та насичену шкіру;
рятування від дрібних зморшок;
нормалізований кровообіг;
посилену імунну систему;
рівний мікрорельєф;
спокійну шкіру без почервоніння та висипань;
шкіру без лущення та без стягнутості;
природне сяйво.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • 30мл
Ингредиенты:
Витамин Е
Область применения:
Лицо
Вид:
Крем

Похожие товары