Все категории
Добавить товар

Зволожуючий крем missha

680 грн -5% 650 грн
Описание

🌊 Крем для обличчя Missha Super Aqua Ultra
Hyalron Cream - неперевершений засіб для глибокого зволоження шкіри.

Ціна: 650 грн

Заповнить нестачу вологи, позбавить лущення і зневоднення, зробить обличчя гладким, свіжим і пружним.

Зупинить передчасне старіння та згасання шкіри.

В основі продукту: 10 видів низькомолекулярної гіалуронової кислоти, які надають потужне зволоження всіх шарів дерми, запускають реконструкцію пошкоджених волокон, перешкоджають появі зморшок і заломів, відновлюють оптимальний водний баланс, підвищують пружність і еластичність епідермісу, менш помітними на поверхні дерми.

🍊Олія лаванди і апельсина — мають сильну тонізуючу властивість, освітлюють шкіру, вирівнюють її тон, прискорюють мікроциркуляцію крові в судинах, надають дренажний ефект, розгладжують, знімають набряклість, підтягують, приводять у тонус, дбайливо позбавляють від орогове.
🫒 Олія оливи — містить 80% жирних кислот, сквалан та вітамінний комплекс, що благотворно впливає на здоровʼя шкіри, омолоджує, помʼякшує та зупиняє вʼянення дерми, усуває запальні процеси.

✨ Також дорогоцінні масла, що містяться в складі, допомагають боротися з сухістю, зморшками, зміцнюють клітинні мембрани, захищають епідерміс від втрати вологи і негативного впливу зовнішнього середовища.

Відмінний склад крему робить його придатним для усіх типів шкіри. Його можна використовувати як денний та нічний засіб для догляду за обличчям ✨

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • 60мл
  • 75мл
Продавец
anna221719
anna221719
0% выполненных заказов
Была