Все категории
Добавить товар

Крем нічний проти старіння atache advanced repair

3300 грн
Описание

Супутні товари
Глобальний крем проти старіння, який впливає на шкіру, зменшуючи видимі ознаки старіння, такі як зморшки та тонкі лінії, водночас зберігаючи шкіру пружною, гладкою та м’якою, роблячи її молодшою ​​та пружнішою.

Ця потужна процедура спрямована на джерело старіння шкіри, беручи участь у природному процесі відновлення та відновлення шкіри. Він втручається в цикл поділу клітин, щоб продовжити життя клітин шкіри, затримуючи початок їх інактивації та подальшої смерті.

Його дивовижні активні інгредієнти сприяють активації теломерази, пов'язаної з синтезом теломер (кінців хромосом), вкорочення яких пов'язане із загибеллю клітин. Затримуючи його вкорочення, можна продовжити життя клітин шкіри та сприяти їх належному функціонуванню.

Крім того, його інгредієнти також беруть участь у синтезі колагену, зміцнюючи структуру шкіри, тим самим долаючи в’ялість обличчя та відновлюючи його тонус.

Advance Repair Cream – це справді унікальний продукт, який проти старіння шкіри з усіх боків, завдяки своїй дії на клітинному рівні та тісному зв’язку з процесом регенерації шкіри. Він захищає клітинну ДНК, уповільнює старіння та відновлює шкіру зсередини.

ДЛЯ КОГО ДЛЯ НІЧНОГО КРЕМУ ADVANCED REPAIR?

Excellence Advance Repair Cream — це преміальний засіб, рецепт якого базується на останніх дослідженнях коренів старіння шкіри.

Він працює для захисту клітини, продовжуючи її життя та якість її функціонування, тому це справді виділяється як догляд, який оцінять усі типи шкіри. З іншого боку, він найкраще працює на досвідченій шкірі, яка потребує комплексного рішення, що забезпечує ефект, що виходить за межі звичайних активних інгредієнтів. Тому він особливо підходить для…

Зріла шкіра потребує догляду, що виходить за рамки звичайних активних інгредієнтів.
Шкіра, пошкоджена шкідливими звичками, такими як вживання алкоголю, тютюнопаління тощо.
Шкіра, уражена такими обставинами, як стрес, недосипання тощо.
Шкіра пошкоджена надмірним перебуванням на сонці.
Шкіра з ознаками старіння, такими як зморшки та тонкі лінії.
Шкіра, яка втратила гладкість, пружність і об'єм.
Шкіра зі змішаними потребами, яка вимагає комплексного рішення проти старіння.
Як використовувати:

Нанесіть Advanced Night Repair Cream на обличчя, ніжно масажуючи до повного вбирання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Персиковый
Размер:
  • 50мл
Продавец
tanus...
tanusha_hrebeniuk
Ковель
39% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?