Все категории
Добавить товар

Скидка! 23.05.2024 крем концентрированный с бифидобактериями manyo bifida biome...

580 грн -6% 550 грн
Описание

Об'єм: 50 мл
Термін використання: 23.05.2024

Антивіковий концентрований крем з біфідобактеріями глибоко живить, відновлює мікробіом, зміцнює захисний бар’єр, працює з віковими змінами, покращує мікрорельєф та надає антиоксидантний захист.

Властивості крему Bifida Biome Concentrate Cream: 
відновлює ліпідний бар’єр;
регенерує клітини шкіри;
зміцнює захисні функції;
відновлює водний баланс;
сприяє утриманню вологи у клітинах;
розгладжує мікрорельєф та дрібну сіточку зморшок;
усуває лущення та сухість.
Крем має ніжну вершкову текстуру, яка після нанесення на шкіру моментально тане і чудово вбирається, залишаючи шкіру м’якою та шовковистою.

Основні діючі компоненти

Лізат біфідобактерій – комплекс біологічно активних речовин, отриманих методом біофрагментації з лізату біфідобактерій. Має найпотужніші відновлювальні, репаративні та захисні властивості. Стимулює проліферацію фібробластів – основних клітин сполучної тканини.
Комплекс керамідів — сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар’єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціал.
Ніацинамід – сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з епідермісу та усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.
Гіалуронова кислота — проникає у глибокі шари шкіри та наповнює клітини необхідною вологою. Зміцнює шкірний покрив та покращує пружність шкіри, попереджаючи ранню появу зморшок.
Сквалан — захищає шкіру від втрати вологи, регулює шкірне дихання, гальмує раннє в’янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.
Екстракт женьшеню – чудово впливає на пружність та еластичність шкіри, прискорює процес регенерації та оновлення шкіри, повертає їй тонус, відновлює її тургор.
Об'єм: 50 мл
Термін використання: 23.05.2024

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?