Все категории
Добавить товар

Капсули для догляду за обличчям з колагеном derminix, 10 капсул

399 грн
Описание

Опис товару
Концентровані натуральні б’юті-капсули DerminiX допоможуть вам посилити свій щоденний догляд за обличчям і легко зробити його дієвішим. Використовуючи по капсулі регулярно щодня, ви дасте змогу свої шкірі виглядати здоровішою та значно молодшою!Унікальна формула капсульованої сироватки з колагеном і олією чорного кмину націлена на надання втомленій і млявій шкірі життєвої енергії, здорового блиску та сяяння завдяки антиоксидантній силі особливо цінних олій. Активні компоненти продукту швидко поглинаються, що сприяє глибокому зволоженню шкіри. Колаген у складі капсул необхідний в антивіковому догляді: він зменшує дрібні зморшки, відновлює еластичність та формує яскраву й підтягнуту шкіру. Капсули DerminiX допомагають зволожити шкірний покрив, починаючи з найглибших шарів, і забезпечують вражаючі результати навіть на екстрасухій шкірі. Ідеально підходять для покращення стану сухої, екстрасухої, втомленої та зрілої шкіри. Не містять шкідливих для здоров'я речовин.
Вага
10 капс
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання. Щоб відкрити капсулу, необхідно скрутити її верхню частину декілька разів або відрізати ножицями. Вичавити вміст капсули у долоню і розподілити тонким шаром по чистій та протонізованій шкірі обличчя, шиї та зони декольте круговими рухами. Не змивати. Вміст капсули швидко поглинається і миттєво надає життєвої сили вашій шкірі. У разі потреби через декілька хвилин нанести додатковий продукт для догляду за шкірою.
Застереження
Зберігати за кімнатної температури подалі від прямих сонячних променів. Берегти від тепла, світла і вологи. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Тримати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Олія з насіння соняшнику, каприловий/каприновий тригліцерид, олія каноли, олія з насіння чорного кмину, токоферил ацетат, колаген.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары