Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Вакуумний апарат для чищення пор.

269 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб
Кілька примірників у наявності

900012 
Вакуумний очисник шкіри Beauty Skin Care Specialist XN-8030 призначений для швидкого та зручного очищення пор, видалення закупорень сальних залоз, вугрової висипки, акне за максимально дбайливого поводження зі шкірою. Апарат забезпечує професійну процедуру вакуумного чищення шкіри в домашніх умовах.
. Нассмоктувальна насадка з ергономічним дизайном дає змогу легко без тиску видаляти чорні цятки. Вакуумний очисник шкіри Super Wet Cleaner — перший у світі апарат, що дає змогу чистити пор шкіри обличчя з використанням косметичних засобів, що очищають. Очисник незамінний для видалення вугрів, прищів, лікування "проблемної шкіри". Підходить для використання жінками, чоловіками, підлітками.
Очисник дає змогу проводити абсолютно безпечне й безшумне чищення шкіри з використанням очисних розчинів, мусів, гелів, пінок згідно з Вашим типом шкіри, що робить процедуру чищення пор ще ефективнішою надзвичайно швидкою і приємною. Процедура чищення не залишає слідів, не травмує шкіру та підшкірні тканини.
Вакуумний очисник Beauty Skin дає змогу делікатно проводити вакуумний масаж обличчя, покращуючи лімфодренаж, усуваючи набряки, забезпечуючи поліпшення зовнішнього вигляду та кольору шкіри.
Особливості: 
Завдяки вакуумному ефекту відбувається:
– ліфтинг та масаж шкіри;
– покращується метаболізм клітин;
— поліпшується кровообіг, що призводить до насичення клітин киснем і мінеральними елементами
покращується регенерація клітин;
— підвищується захист від ультрафіолету (яка перешкоджає виникненню пігментних плям).
Результати клінічних досліджень
Апарат для вакуумного чищення пройшов неодноразово тестування, яке гарантує стовідсоткову безпеку та результативність чищення проблемної шкіри. Бережним у експерименті 1000 пацієнтам вдалося досягти таких результатів:
99% помітили зникнення камедонів із чорними крапками;
96% зазначили підвищену еластичність і пружність дерми;
98% зазначили зміну тону обличчя в бік молодого.
Легкість і простота застосування апарата, його безпека та стовідсоткова ефективність викликають захоплення в користувачів. Унікально те, що апарат можна використовувати щодня, чого не можна сказати про інші косметологічних процедури.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
marin...
marinavolkova0
Васильков
Была