Все категории
Добавить товар

Bioaqua wonder lotion 120 ml емульсія для обличчя

95 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Для чого: Емульсія ефективно відновлює шкіру, надаючи їй м'якості і пружності, підвищує еластичність, омолоджує і освіжає. Чорниця містить багато корисних вітамінів і мікроелементів, які проникають в глиб епідермісу доглядаючи за шкірою обличчя.

Активні компоненти:
Активні речовини у складі Wonder Lotion запускають природні процеси регенерації і розгладження рельєфу.
Екстракт чорниці для шкіри виступає в якості ефективного засобу омолодження. Антиоксиданти, що містяться у великій концентрації в ягодах чорниці, гальмують процес старіння і звужують пори. Завдяки цьому зникають дрібні зморшки, а великі стають практично непомітними.
Також лосьйон містить в собі безліч корисних поживних і тонізуючих речовин і мікроелементів: яблучну, лимонну, хінну та кислоти, фитониды, вітаміни С, А, В, Р, РР, магній, залізо, кальцій, марганець, хром, натрій, селен і кобальт. В результаті регулярного використання Bioaqua WonderLotion зникнуть набряки, нездоровий колір і в'ялість, шкіра стає сяючою і пружною.

Спосіб застосування: Використовувати двічі на день після вмивання. Невелику кількість лосьйону нанести на шкіру та рівномірно розподілити по обличчю.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?