Все категории
Добавить товар

Пудра для обличчя очищувальна sos carelika, 200 г

2095 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Скраб
Кілька примірників у наявності

Пудра для обличчя очищувальна SOS CARELIKA, 200 г

ФРАНЦІЯ

Очищуюча пудра Carelika Sos з ніацинамідом — унікальна формула, яка випускається у вигляді порошку і перетворюється на піну під час використання для досягнення найкращих результатів очищення. Збагачена натуральними інгредієнтами, пудра видаляє забруднення, залишки макіяжу та надлишки себуму, глибоко очищуючи пори. Засіб робить шкіру більш пружною та зволоженою, зменшує ознаки старіння.

Збагачений ніацинамідом (похідним вітаміну B3), пудра творить дива, оскільки виробляє кератин, підвищує імунітет шкіри, створює ліпідний бар'єр, запобігає зморшкам, освітлює темні плями та бореться з наслідками негативних факторів навколишнього середовища. Екстракт лопуха працює синергетично і звужує пори завдяки в'яжучій дії, зменшує жирність шкіри. Пудра містить заспокійливі та загоювальні речовини, такі як алое віра та алантоїн, які допомагають підтримувати баланс вологи та запобігають появі прищів.

Переваги очищувальної пудри Sos Carelika:

Глибоко та ретельно очищує пори

Видаляє надлишки себуму, забруднення та залишки макіяжу

Зволожує, живить та підтримує водний баланс

Звужує пори та нормалізує секрецію шкіри

Бореться зі зморшками, збільшуючи колаген дермального матриксу

Покращує еластичність та пружність

Бореться з акне і робить колір обличчя яскравим та чистим

Спосіб застосування: Використовуйте щодня. Попередньо зволожте обличчя. Візьміть близько 3-5 г порошку на долоню і додайте кілька крапель води. Нанесіть пудру на обличчя і обережно помасажуйте протягом 1-2 хвилин, щоб утворилася піна. Змийте велику кількість води. Висушіть шкіру та нанесіть улюблену сироватку або зволожуючий крем. Альтернативно можна змішати невелику кількість порошку з водою в мисці, нанести на обличчя та залишити на 5-10 хвилин. Вмиватися теплою водою. Висушити шкіру, нанести на обличчя сироватку та крем.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?