Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Чарівний набір timewise age minimize 3d (для з/н шкіри) mary kay

2600 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Чарівний набір TimeWise Age Minimize 3D для сухої та нормальної шкіри — прорив у догляді за шкірою, який має тривимірну дію на поліпшення стану шкіри: захищає, запобігає появі нових ознак старіння й забезпечує молодий вигляд шкірі.

До складу набору входять:
• Очисний засіб "4 в 1" TimeWise Age Minimize 3D (для з/н шкіри)
• Денний крем TimeWise  Age Minimize 3D (для з/н шкіри)
• Нічний крем TimeWise  Age Minimize 3D (для з/н шкіри)
• Крем для шкіри навколо очей TimeWise  Age Minimize 3D

Нова система — це не тільки інновації в інгредієнтах, а й усвідомлення того, наскільки серйозно впливає довкілля на шкіру. TimeWise® Чудо-набір 3D містить ексклюзивний запатентований комплекс Age Minimize 3D з природними, а також розробленими в лабораторії елементами, які нейтралізують дію вільних радикалів і протистоять впливу довкілля. 

Комплекс Age Minimize 3DTM: 

Більш ніж удвічі активніший, що заколисує шкіру від впливу найпотужніших вільних радикалів, завдяки перевагам антиоксидантів;ЗАМІДЛЯЄ старіння, оберігаючи шкіру від впливу ультрафіолетових променів;СОХРАНЮЄ молодість і показує результати вже через 4 тижні використання


По-друге, новий TimeWise Диво-набір 3D відповідає сучасним очікуванням клієнтів і підходить для догляду за шкірою навколо очей, де з'являються перші ознаки старіння. адже новий TimeWise Диво-набір 3D містить крем для догляду за шкірою навколо очей! І, нарешті, новий Чудо-набір 3D чудовий не тільки всередині, але й зовні! Паковання нових засобів вироблене в модній рожево-сірій гамі та вирізняється функціональним дизайном. Продукцію легко та зручно використовувати. 

«Чарівний набір» TimeWise® Age Minimize 3DTM

Наукові працівники «Мері Кей» впродовж декількох років досліджує причини передчасного старіння і зробили прорив, створивши засоби для тривимірного підходу до догляду за шкірою. Вони провели понад 200 досліджень споживачів, клінічних досліджень і досліджень безпеки. Було протестовано понад 150 формул та інгредієнтів. Результатом цих досліджень стала антиоксидантний комплекс з ексклюзивними технологіями захисту шкіри від впливу довкілля, які стають причинами передчасного старіння.

Революційний 3D підхід до догляду за шкірою

Захищає від впливу вільних радикалів, подвоюючи захисну дію антиоксидантів* і перешкоджаючи віковим змінам шкіри.

Затримує поява перших ознак старіння завдяки дії ексклюзивного запатентованого комплексу й УФ-захисту від променів спектра А і В.

Забезпечує видиме поліпшення й молодший вигляд шкіри вже через 4 тижні

Ексклюзивний запатентований комплекс Age Minimize 3D у кожному засобі набору:

Інкапсульований ресвератрол забезпечує потрійну дію антиоксидантів і допомагає підтримувати тонус шкіри, сприяючи виробленню природного колагену.
Вітамін В3 відомий своєю здатністю покращувати тон шкіри, забезпечуючи їй сяйний вигляд. Крім того, вітамін В3 діє як антиоксидант.
Антивіковий пептид сприяє виробленню природного колагену й еластину, які забезпечують молодший і пружніший вигляд шкіри.
Ефективний догляд для видимого результату

Очисний засіб «4 в 1» TimeWise Age Minimize 3D

4 переваги в одному засобі: видаляє забруднення, очищає шкіру, відлущує відмерлі клітини, робить шкіру більш сяйною.

Денний крем TimeWise Age Minimize 3D для сухої та нормальної шкіри

Крем відновлює водний баланс шкіри, захищає від УФ-променів широкого спектра типу А і В і уповільнює процес старіння шкіри. Регулярне застосування крему допомагає повернути шкірі природне сяйво та робить зморшки та вікові лінії менш видимими. Крем діє впродовж 12 годин, зберігаючи шкіру зволоженою та пружною.

Нічний крем TimeWise Age Minimize 3D

Ефективний нічний крем працює саме тоді, коли шкіра готова відновлюватися. Він наповнює її енергією, дарує природне сяйво та сприяє зменшенню видимості зморщок. Застосування крему відновлює й оздоровлює шкіру, робить її більш підтягнутою. Забезпечує достатній рівень зволоження упродовж 12 годин.

Крем для шкіри навколо очей TimeWise Age Minimize 3D

Крем помітно зменшує кількість видимих зморщок і мінімізує прояви втоми, серед яких темні круги та набряки під о…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
cosmit
Svetlana_MK
Киев
85% выполненных заказов
Была