Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Мініатюри люксових брендів (ціна за весь набір)

4000 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Набори
Кілька примірників у наявності

Мініатюри люксових брендів, а також масажер для обличчя та повнорозмірний блиск для губ.
1) Очисне молочко для вмивання REN Evercalm Gentle Cleansing Milk 50 мл — очищає, зволожує й заспокоює шкіру.
Цена 200 грн
2) Олія для волосся Briogeo Don't Despair, Repair! Strengthening Treatment Hair Oil 2 мл — має на 97% натуральний, веганський склад із церамідами та скваланом, відновлює і зволожує волосся, надає йому здорового блиску.
Цена 50 грн
3) Крем для душу Elemis Exotic Frangipani Monoi Shower Cream 50 мл — м'яко очищає шкіру, не пересушує її.
Цена 200 грн
4) Крем для обличчя Dr Barbara Sturm Face Cream Rich — 20 мл. Крем із високоякісними оліями, що утримують вологу, зменшує почервоніння і прискорює оновлення клітин, а також сприяє виробленню колагену.
Ціна 900 грн
5) Масажер для обличчя Sarah Chapman The Facialift — відтворює масаж обличчя, який роблять у салонах краси Sarah Chapman. Має вісім обертових головок і 48 масажних вузликів, розташованих на ручці у формі трикутника, яка відкривається, щоб охопити контури обличчя та шиї. Змінюючи форму, покращуючи та тонізуючи, інструмент знімає напруження в щелепі, сприяє лімфатичному дренажу, підтягує та моделює. За регулярного використання The Facialift підтягує шкіру, зменшує набряклість, стимулюючи кровообіг і збільшуючи постачання шкіри киснем, підсилює сяйво шкіри.
Ціна 850 грн
6) Скраб для шкіри голови Naturelab Tokyo Perfect Shine Clarifying Scalp Scrub 44 г — скраб із кристалами цукру та пробіотичною водою саке відлущує мертві клітини та усуває забруднення. Гіалуронова кислота в складі збільшує об'єм волосся завдяки його зволоженню.
Ціна 115 грн
7) Міст для обличчя Drunk Elephant Sweet Biome Fermented Sake Spray 15 мл — спрей з амінокислотами, жирними кислотами, електролітами та церамідами для зміцнення й поповнення необхідного мікробіомуа імітує компоненти, що підтримують кислотну мантію шкіри. Коктейль із ферментованого екстракту саке, чайного гриба та хмелю «підживлює» ваші клітини відновлювальними поживними речовинами. Природні мінерали — цинк, мідь і кальцій допомагають зменшити почервоніння і стимулюють вироблення колагену, що відповідає за збереження пружності та пружності шкіри, тоді як кераміди, вітамін F і незамінні амінокислоти сприяють м'якості та еластичності.
Ціна 220 грн
8) Самонагрівальна маска для очей Spacemasks 1 штука — з ароматом жасмину, сприяє розслабленню, полегшенню від головного болю, втоми та напруження очей.
Ціна 95 грн
9) Патч для губ Patchology Moodpatch Keep Smiling — 1 штука — кондиціонує губи, позбавляючи лущення. Екстракт лаванди заспокоює подразнення. Губи стають пухкішими та м'якшими.
Ціна 85 грн
10) Жувальні вітаміни Hum Nutrition Glow Sweet Glow — 6 шт. — веганські жувальні цукерки з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою, невеликою кількістю просвітлювального вітаміну С, що захищає шкіру, а також вітаміном Е та багатими вітаміном C фруктами амли допомагають прискорити вироблення колагену, зволожити шкіру, зробити її об'ємнішою й сяйливішою.
Ціна 85 грн
11) Крем для обличчя 111Skin Y Theorem Day Cream NAC Y2 15 мл — глибоко зволожувальний денний крем, що зберігає молодість, відновлює і зміцнює шкіру, завдяки суміші вітамінів, антиоксидантів і гіалуронової кислоти. Вітамінний комплекс глибоко зволожує та відновлює пошкоджену шкіру.
Ціна 800 грн
12) Сироватка для обличчя з ретинолом Shani Darden Retinol Reform 5 мл — стимулює вироблення колагену, одночасно підвищуючи еластичність, покращуючи текстуру шкіри та зменшуючи помітність шрамів, темних плям і розширених пор. Завдяки 2% молочній кислоті, яка розтоплює «клей», сполучає мертві клітини з поверхнею, ця надзаряджена процедура надає миттєвий і довгостроковий ефект — швидко відновлює сяйво, а згодом ущільнює шкіру та допомагає зменшити пігментацію.
Ціна 350 грн
13) Харчова домішка — краплі для поліпшення сну Healist Good Night Drops Try Size 200mg CBD 5 мл.
Ціна 170 грн
14) Сироватка для обличчя Pause Well-Aging Complete Face Serum 5 мл — допомагає стимулювати вироблення колагену та протидіяти зниженню р…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
viktoriia1024
viktoriia1024
Супер-продавец
Черкассы
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?