Все категории
Добавить товар

Денний зміцнювальний крем для обличчя anew avon

329 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Денний зміцнювальний крем для обличчя SPF 25, 50 мл.
БІЛЬШ ЩІЛЬНА, ЕЛАСТИЧНА ТА ПРУЖНА ШКІРА ВЖЕ ЧЕРЕЗ 2 ДНІ*
PROTINOL - перша у світі** амінокислота, яка відновлює «дитячий» колаген ІІІ типу. Protinol відновлює «дитячий» каркас із колагену III типу і активує вироблення колагену I типу. Разом вони створюють матрицю, яка виштовхує зморшки зсередини і відновлює пружність.
ДЛЯ ЧОГО PROTINOL У КРЕМАХ ДЛЯ КОЖНОГО ВІКУ?
"Оновлений склад з сироваткою Protinol перетворює використання крему у справжнє задоволення. Сліди від подушки і нерівний тон шкіри у минулому, відтепер можна дозволити собі трохи більше часу на сонці. Завдяки формулі, направленій на створення колагенового каркасу, Protinol додав крему нові можливості – протидіяти віковим змінам шкіри і забезпечувати швидке відновлення пружності шкіри."
Тетяна Чернишова, лікар дерматолог-косметолог, кандидат медичних наук
Денний зміцнювальний крем для обличчя з SPF 25 має нову розкішну текстуру і аромат. Нова формула з Protinol активно відновлює шкіру, завдяки подвійній силі колагену***. Вона стає більш щільна, еластичніша та пружна.
ЗАСТОСУВАННЯ: Щоранку наносити крем масажними рухами на суху, попередньо очищену шкіру обличчя і шиї після використання сироватки для обличчя і крему для шкіри навколо очей лінії ANEW.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння засобу в очі, ретельно промити їх водою. Якщо подразнення не проходить, слід звернутися до лікаря.
Країна Виробництва: Польща
*Серед тих, хто висловив свою думку у дослідженні споживчого сприйняття.
**Запатентована технологія Anew у 18 країнах: Аргентина, Бразилія, Японія, Китай (і Гонгконг), Мексика, Тайвань, Франція, Бельгія, Італія, Голландія, Польща, Німеччина, Іспанія, Швеція, Англія, Туреччина, Швейцарія.
***Стимулює вироблення двох типів колагену I та III.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
svetik_kuz
svetik_kuz
Супер-продавец
Киев
91% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?