Все категории
Добавить товар

Мультикислотний пілінг для обличчя revolution skincare multi acid

550 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Мультикислотний пілінг для обличчя Revolution Skincare Multi Acid Peeling Solution - пілінг для обличчя з ідеальним набором кислот для ефективного оновлення поверхні шкіри, загального оздоровлення і візуального покращення зовнішнього вигляду. Лише 10 хвилин впливу цього засобу - і незабаром ви помітите наступні результати:

Більш гладка і еластична шкіра.
Стискання пор, вирівнювання рельєфу.
Врятування від шелушень і запалень.
Зменшення кількості чорних точок, комедонів, прищів.
Освітлення і вирівнювання тону обличчя.
Ліфтинг шкіри і розгладжування дрібних зморшок.
Ефект і результат дії кислотного пилинга Revolution Skincare Multi Acid Peeling Solution забезпечується AHA-кислами:

Гліколова кислота - найкраще рішегня для обережного пілінгу, відлущення мертвих клітин, оновлення поверхні і здорового сяяння шкіри.
Молочна кислота - ефектове освітлення шкіри, звільнення від пігментації, вирівнювання тону обличчя, ексфоліація, підвищення тургору шкіри.
Саліцилова кислота - очищення і звуження пор, визволення від чорних цяток, запалень та почервоніння, антибактеріальний ефект, комплексне оздоровлення епідермісу.
Дія активних кислот доповнюється екстрактами цитрусових, цукрової тростини, тасманського перцю. М'який, але дуже ефективний вплив пилинга на шкіру дозволяє вам швидко привести її в порядок, позбутися основних недоліків, активувати процеси природного оновлення в клітинах. Пілінг Revolution Skincare Multi Acid Peeling Solution підійде для всіх типів шкіри, але буде особливо важливим для жирної, комбінованої і проблемної.

Спосіб використання:
Revolution Skincare Multi Acid Peeling Solution слід наносити на чисту, абсолютно суху шкіру, уникаючи області навколо очей. Через 10 хвилин пілінг потрібно змити теплою водою. Процедуру варто проводити не частіше 2-х разів на тиждень, бажано в вечір, коли вже не потрібно наносити макіяж. Після процедури обов'язково нанести крем або масло, а вранці - засоби з SPF-захистом. Будьте обережні, коли маєте суху й чутливу шкіру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
ilona199114
ilona199114
Кременчуг
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?