Все категории
Добавить товар

Крем відновлюючий від зморшок з муцином равлика 12 мл

149 грн
Описание

Тип засобу: Крем
Кілька примірників у наявності

Крем Відновлюючий Unice Юнайс від зморшок з муцином равлика, 12 мл
Косметична компанія UNICE multibrand (ЮНАЙС мультибренд) – розпочала свою дiяльнiсть 1 грудня 2016 року, в день виходу першого каталогу. Секрет популярності і комерційного успіху UNICE multibrand пояснюється його унікальністю: проєкт не має аналогів в Україні. Це перша українська мережева косметична компанія, яка співпрацює з цілою низкою брендів, ретельно відстежуючи тенденції в сегментах beauty і wellness, і пропонує своїм клієнтам тільки найкраще.

Асортимент UNICE multibrand вражає: парфуми, інноваційна косметика по догляду, ультрамодна декоративна косметика, колекції для самих маленьких, харчові добавки та засоби для будинку. Продукція Компанії допомагає кожному виглядати на всі 100%, піклуватися про себе і близьких, і тримати будинок в чистоті.

Відновлюючий крем Unice з муцином равлика – миттєво покращує стан шкіри: капіляри стають менш помітними, зменшуються почервоніння, шкіра стає більш гладкою, зволоженою і відновлюється.

Результат: рівний тон обличчя, свіжа і сяюча шкіра.

Активну дію крему забезпечують компоненти:

✔аденозин ефективно підтягує контури обличчя, сприяє розгладженню зморшок;
✔висококонцентрований муцин равлика забезпечує регенерацію шкіри, відновлює її пружність і еластичність, запобігає старінню шкіри і забезпечує максимальне зволоження;
✔екстракт центелли азіатської має пом’якшувальну дію і робить шкіру матовою.

Властивості: відновлення, від зморшок.

Спосіб застосування:

Вранці нанести масажними рухами невелику кількість крему (можна використовувати в якості бази під макіяж).
Наносити 2-3 рази на день на ділянки, які потребують особливої ​​уваги: ​​розширені пори, шрами на обличчі, і т.п.
Увечері нанести більшу кількість крему ніж вранці, залишити на ніч для повного поглинання.

Увага: У разі подразнення або алергічної реакції негайно припиніть використання препарату і зверніться до лікаря. Після застосування не допускайте попадання на шкіру прямих сонячних променів. Не використовуйте на відкритих ранах, екземі, запаленій шкірі, родимках.

Заходи безпеки: Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі і рот. У разі потрапляння промити великою кількістю води. При необхідності звернутися до лікаря.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?