Все категории
Добавить товар

Нефритовий скребок гуаша подвійний ролик для обличчя

190 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Набори

Гуаша - це класичний інструмент у догляді за красою обличчя, який не потребує зайвих витрат за часом. Все, що вам потрібно для якісного проведення масажу, це нефритовий масажер-скребок для обличчя «Гуаша» бренду Bioaqua. Щоденне використання аксесуара допоможе зняти набряклість, вирівняти колір обличчя, покращити лімфоток та підтягнути овал обличчя. Вже через два тижні регулярного масажу зменшується прояв постакне, а шкіра набуває еластичності та пружності.

Особливості нефритового масажера-скребка для обличчя "Гуаша":

- Вирівнює тон шкіри;
- усуває припухлості та набряклість;
- Розслаблює лицьові м'язи;
- Розмір: 4.5 х 6.5 см;
- виконаний із справжнього нефриту;
- має зручну форму;
- дозволяє опрацювати всі ділянки на обличчі та шиї;
- Стимулює кровообіг;
- Знімає втому;
- бореться зі зморшками та в'ялістю;
- підтягує шкіру;
- Окреслює контури особи;
- запобігає виникненню глибоких зморшок;
- надає омолоджуючий вплив;
- прискорює клітинний метаболізм;
- повертає природне сяйво та рум'янець;
- покращує циркуляцію лімфи;
- зменшує больові відчуття у м'язах;
- має компактний розмір.

Спосіб застосування
Очистити обличчя, масажувати 5-10 хвилин масажними лініями, м'яко натискаючи на камінь. Повторювати вранці та ввечері, можна використовувати разом із патчами або сироваткою.

Нефритовий ролик - це простий інструмент краси, який протягом століть був популярним серед найвищого суспільства всіх країн Азії. Використовували цей ролик імператриці та багаті жінки, як частина процедур по догляду за шкірою, камінь був і досі вважається захисним, духовно сильним і має цілющі якості. Виходячи із практики косметологів, він також має основні переваги для створення ідеальної шкіри.
Він охолоджує, тонізує шкіру, покращує еластичність та кровообіг, а також збільшує абсорбцію сироваток та зволожуючих засобів, що застосовуються разом із роликом.
Якщо говорити науковими словами, нефритові ролики допомагають у лімфатичному дренуванні, виштовхуючи рідину з тканини під шкіру та у лімфатичні вузли. Це не тільки зменшує набряклість, але й сприяє циркуляції крові, що призводить до освітлення шкіри.
Ролик масажний із натурального нефриту "гладкий" призначений для щоденного масажу обличчя, голови та шиї. А також стоп та рук.
Він буквально розгладжує мімічні зморшки, повертає шкірі пружність, покращує циркуляцію крові та повертає особі свіжість.

Довжина: 15.2 см. Ширина: 4.2 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары