Все категории
Добавить товар

Антивіковий крем для шкіри навколо очей haccer

1100 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Крем

Тонка шкіра навколо очей особливо вразлива: на ній швидко з'являються зморшки, що видають вік, а погляд стає втомленим. Щоб позбавитися цих проблем, використовуйте крем для догляду за контуром очей від Haccer. Його формула допомагає пом'якшити шкіру і зробити її більш еластичною, відновити вироблення колагену та еластину. Внутрішні ресурси шкіри разом з кремом Haccer працюють на ваш молодий і свіжий вигляд.
склад
Унікальні компоненти крему для шкіри навколо очей:
· Оливкова олія - ​​ключ до м'якості шкіри та її пружності. Компонент активно живить шкіру, відновлює обмінні процеси, надає сяйва.
· Олія кунжуту - сприяє оновленню клітин епідермісу, активує регенерацію, прибирає дрібні зморшки, розгладжує та ущільнює шкіру.
BioPhytox – запатентований рослинний комплекс на основі гібіскусу, допомагає зменшити видимі ознаки старіння та повернути шкірі свіжий вигляд.
· Myoxinol - протеїновий та пептидний комплекс з мальви. Натуральний антиоксидант, здатний нормалізувати вироблення неоколагену, надати шкірі здорового кольору, розгладити зморшки.
· Shadownyl - витяжка з екстракту фукуса, що має ліфтинг-ефект. Бореться з темними колами під очима, підтягує шкіру та усуває зморшки, освіжає шкіру навколо очей.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавец
Киев
73% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?