Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Набір bioaqva з олією й екстрактами авокадо.

310 грн
Описание

Тип засобу: Набори
Кілька примірників у наявності

Антивіковий зволожувальний крем для обличчя з олією авокадо, вітаміном Е та мінералами Мертвого моря. Чудово зволожує шкіру обличчя та шиї, підвищує захисні функції, підтримує пружність, запобігає передчасному старінню, сприяє регенерації та зміцненню шкіри. Має легку, ніжну текстуру, приємний, легкий запах. Натуральні олії прекрасно живлять шкіру, покращують колір обличчя, повертають природну гладкість і красу. Для максимального ефекту використовувати із сироваткою BIOAQVA з олією авокадо. 50 гр. термін придатності до 2024 року.

Антивіковий насичений засіб для інтенсивного зволоження та живлення шкіри, підходить для всіх типів, особливо рекомендується для сухої шкіри обличчя, що втратила тонус. Екстракт авокадо забезпечує повноцінне насичення шкіри необхідними поживними речовинами, покращує кровообіг, збагачує її тканини киснем. Глибоко проникаючи в шкірні покриви, стимулює вироблення природного колагену й еластину, повертає шкірі пружність і еластичність. Термін придатності до 2024 року. Об'єм 30 мл.  Крем для шкіри навколо очей BIOAQVA з екстрактом авокадо та вітамінами B, D, E, F. Прекрасно зволожує, заспокоює й захищає ніжну шкіру впродовж дня. Сприяє корекції вікових змін, розгладжує зморшки, видаляє темні круги та скорочує набряклість навколо очей. 20 г. Термін придатності до 2024 року.

       Крем для шкіри навколо очей BIOAQVA з екстрактом авокадо та вітамінами B, D, E, F. Прекрасно зволожує, заспокоює й захищає ніжну шкіру впродовж дня. Сприяє корекції вікових змін, розгладжує зморшки, видаляє темні круги та скорочує набряклість навколо очей. 20 г. Термін придатності до 2024 року.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?