Все категории
Добавить товар

Грязьова маска для обличчя з мінералами мертвого моря, 100 мл

239 грн
Описание

Для очищення шкіри недостатньо лише вмивання. Мінерало вмісні маски для обличчя дозволяють очистити пори. Маска з мінеральною гряззю Dr.Clinic глибоко очищає шкіру і допомагає видалити ороговілі частинки шкіри методом пілінгу.

Надає шкірі шовковистість і життєву силу. Очищає закупорені пори і допомагає шкірі набути природного тонусу, очищаючи її від надлишків жиру. СПА-продукт.

Спосіб застосування: Перед застосуванням засобу ретельно очистіть шкіру обличчя. Після висихання обличчя нанесіть на нього масажними рухами рівний і товстий шар маски, уникаючи зон очей та вуст. Через 25-30 хвилин змити теплою водою. Застосовувати один раз на тиждень або за потребою.

Важливо: Для зовнішнього застосування. Оберігати від дії тепла та світла. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Перед застосуванням продукту проведіть тест на алергію. Зберігати при кімнатній температурі (25°С). Зберігати в недоступному для дітей місці.

Тест на алергію: Перед застосуванням засобу нанести засіб на ділянку на передпліччі та зачекати 15-20 хвилин. При появі будь-якої реакції слід припинити застосування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 100мл
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?